40 hafta gebelik

Arkadaşlar merhaba. 3-4 güne 40. Haftama giriyorum. Hafif hafif sancılarım var ama gelen giden yok :smiling_face_with_tear: doktorum 40 a kadar beklerim sonrasında fitil ve suni sancı ile müdahale edip başlatırım daha bekletmeyi düşünmüyorum dedi. Suni sancıdan da çok korkan biriyim. İlk gebeliğim birde. Sancım başlasın diye tüm tuşlara basıyorum resmen pilatesler, bitki çayları, ananas, hurma, göğüs ucu masajı vs. Ama arada yokluyor gidiyor sadece. Daha da ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Psikolojik olarak gerilmeye de başladım. Ne yapsam fikri olan var mı?

Benim yapmadığım şey kalmadı… Şuan 40+3 üm. 1 kasımda kontrolüm var. Aynı şeyi söylediler. 41 haftayı bulunca biz başlatıcaz dediler. Bebek gelmek istemiyor ya… Gerçekten pes ettim ben artık. Kabullendim de. Oğlumun keyfini ya da 41 olmayı bekliyoruz şuan. İki türlü de bir kaç günüm kaldı sadece. Şuan ise dayanılmaz olan tek şey regl ağrıları tarzında ağrılar ve taşıması zorlaşan bir karın. Yani keşke sana verebileceğim geçerli bir öneri olsa… Fakat beklemekten başka seçenek kalmıyor

Ben 39.haftamdayim gercekten sona dogru insan da bitse de gitsek havasi oluyor.Her seyin bir vakti elbette var , vakit gelmeden ne bahar gelir ne cicek acar siz sakin kalmayi odaklanin, suan yapmaya gayret ettigim bir seyi onerdim size.Rahim agzi yumusamasi icin bol bol hurma ve su tabi ki olmazsa olmazimiz olmalı :blush: Gerisi takdiri ilahi.