40. Gün sonrası cinsel ilişki?

Merhabalar. 40 ım çıkmak üzere. Normal doğum yaptım ve dikişlerim düştü. Sadece dikiş yerlerinde biraz şişlikler var.

Doktorum 40 ımdan sonra ilişkiye girebileceğimi söyledi ama sizlerin de tecrübesinden faydalanmak istedim.

Normal doğum yapıp 40 ı çıktıktan sonra cinsellikte sorun yaşayanınız hiç oldu mu? Acı çekerim diye endişe ediyorum ameliyat oldu sonuçta

@Dyg7 merhaba​:rose:Dikiş yerlerinde şişlik olması normal, bu bölgelerin tamamen iyileşmesi biraz zaman alır. Bazı kadınlar doğum sonrası cinsel ilişkide biraz rahatsızlık veya ağrı yaşayabilir bu normaldir.

1 Beğeni

Merhaba teşekkür ederim bilgiler için​:purple_heart: benim gönderilerim neden öne çıkmıyor acaba? Paylaşım yapsam bile başka bir konuya bağlanıyor ve kimse bana cevap veremiyor? Bu sorunu nasıl çözerim? Moderatörsünüz sanırım

Öne çıkmıyor değil de çok fazla konu açıldığı için altta kalıyor o yüzden bazen açılan konular görünmeyebiliyor. Ama biz gördükçe mutlaka dönüş yapıyor ve bilgi veriyoruz. Aynı konuları da ben birleştirme yapıyorum. Bu hem uygulamanın yavaşlamaması için hemde öncesinde yapılan yorumlardan daha fazla ve hızlı fikir sahibi olmanız için. :rose:

1 Beğeni

Benim şişliklerim 3 aydan sonra inmeye başladı şuan 5 aylık olduk şişlik kalmadı fakat ara ara sızladığını hissediyorum. Ben 40 dan sonra 1 hafta cesaret edemedim önemli olan senin kendini buna hazır hissetmen ve o bolgenin o an iyi sulanması o zaman acı hissetmezsin ama kafanda sürekli acicak mı dusuncesi olursa kuru kaliyor ve acıyor haliyle

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim peki şişlik ilişki de zorluk çıkarıyor mu canınız çok yandı mı ilkten? 40 ım çıkmak üzere hâlâ şişlik var. Umarım şişliğin inmesi uzun sürmez 3 ay baya uzun bir zaman

Odaklanmazsan evet odaklanirsan sorun çıkarmıyor