40+5 hala sancı olmaması

Merhaba kızlar yarın doktor randevum var iki gün önce kendi sancım olmazsa pazartesi günü suni sancıyla doğumu yapacağını söyledi doktor, fakat ben bebeğimi çok yukarıda hissediyorum ve hiç sancım yok. Suni sancı verildiği halde doğumum gerçekleşmezse sezeryan olacakmış ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum doktorum istersen iki günde bir kontrole gel biraz daha zaman geçsin ama bebeğin boğulma riski var haftam ilerlemiş dedi bu nedenle beklersem ve bir şey olursa bunu kaldıramam ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda fikir verebilir misiniz suni sancı ile doğuran benimle aynı şeyi deneyimleyen anneler yardımcı olur musunuz? ( Bu arada hamilelik başından beri sürekli yürüyüş yapıyorum son haftalarda her gün hurma yedim hala yiyorum çömelip kalkıyorum squat benzeri hareketler yapıyorum)

Bebek içerde kalma süresi arttıkça kendi kakasını yiyebiliyor. Suni sancıyla doğurdum ben de. Evet sancı acı veriyor ona bir şey diyemem ama bir şekilde dayanılıyor. Belki siz sancıyı aldıktan hemen sonra açılmanız olacak saatlerce sancı almayacaksınız. Bana suniyi kademe kademe verdiler. İlk etapta düşük dozla başladılar, sonra ben sürekli squat yaptım, çömeldim, pilates topunda egzersiz yaptım. Açılmayı baya hızlandırmıştı. Açılma hızlanınca suninin de dozunu artırdılar artık baya bi ağrı gelmeye başlamıştı sonra hemen doğuma aldılar zaten. Suni sancı almaktan korkmayın bebek zaten 40+5 olmuş. Sancıya odaklanma k yerine bebeğinize kavuşmayı düşününce daha kolay atlatılıyor. Acı eşiğiniz nasıl bilmiyorum ama biz kadınlar çok güçlüyüz. İçimizdeki akvaryumda bir dünya yaratıyoruz

Acı eşiği çok düşük bir insanım ama bebeğim için sabır ederim diye motive ediyorum kendimi tek korkum sancıdan sonra bebek doğmazsa sezeryan olmam onu istemiyorum o yüzden sormak istedim çünkü bunu yaşayan çok kişi varmış. Bende sizin gibi elimden geleni yapacağım teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah her şey gönlünce ilerler. Rabbim yardımcı olur hiç merak etme. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Allah razı olsun inşallah güzel geçer buraya yazarım deneyimi

İnşallah canım güzel haberler ver bize

Ben 40+2 de doğurdum 10 aylık doğuran duydum nerdeyse korkma ilk olduğu için korkuyorsun çünkü bilgin yok başına ne gelecek diye. Ama sancin geldi mi hemen bı bakıyorsun beklediğim mucize kucağında ne varsa acıya korkuya dair unutup ben daha önce neden anne olmadım diyirsun​:grin:Korkacagin bişey olmasın zamanı gelince illa olacak ama tabi doktorunun yönlendirmesi önemli seni