40+5 deyim hala açilmam yok doktor bebek çok büyük oldu normal doğumda çok zorlanirsin dedi ne yapacağım kararsız kaldım sezeryan için gün mu almalıyım yoksa beklemelimiyim
Evet bacım zorlanırsın çok. Eğer normal doğum diyorsan da sancını çek gene de bir baktın dediğimiz gibi çıkmadı.
Ben zorlanmayı göze alamazdım kafası sıkışanlar acil sezeryana dönenler oluyor yine de siz bilirsiniz beklemeyin bence daha fazla
Cok vakit gecmis bebek sıkısır benim oyle oldu sen bilirsin sezeryana gir bebrk tehlikede…
Sıkısırsa inan daha kotu zaten vakti dolmus daha beklesen bos 41 girmissin nerdeyse 40+5 41. Hafta zaten ikinizde tehlikedesiniz bir an once karar ver canim korkma ama ayni durumdaydim sonunda sıkıstu bebek doktor acil aldi
Bu saaten sonra acilma olmazki benim olmamisti zaten @Sedanur1
Eskiden nasıldı acaba bu işler sezeryan olmayan zamanlarda hep düşünüyorum kadınların imtihanları …
Çoğu anne bebek ölümleri bu sebeple oluyor du zaten çok şükür artık bunlar yok denecek kadar azaldı.
İyi beslemissin masallah ama kiZ benim 3500 dogmustu ayni haftada
Aynen 7 dogum noluyor ucu yasiyor misal
Sezaryan kabul et canım hem kendin için hem bebeğin için riske atma maşallah bebeğin kilosu da gayet iyi
- Haftaya kadar beklemeniz normal aslında. Doktorlar riske girmemek için sezeryan öneriyor genelde. Bebekte bir sıkıntı yoksa bekleyin derim. Ayrıca vajina esnek bir yapıda. Perine masajı yaptirın eşinize. İnşallah hayırlısıyla normal doğum olur.