40+4 Gebelikte Doğum Nasıl Başlatılır?

Merhaba anneler ben 40. Hafta 4 gün oldum we hala bir şey yok ne yapmalıyım

5 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Ben

Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini :pray::heart:

Hurma ve ananas ya da ananas suyu iyi gelir doğumu başlatmada. Bolca yürüyüş yap, merdiven inip çık. Kegel egzersizleri yapabilirsin. Pilates yapabilirsin

2 Beğeni

İnternetde okumuştum Meyan kökü suyu da kolaylaştırıyormuş,sağlıkla gelsin inşallah

1 Beğeni

Merhaba canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Ben Kegel egzersiziz yap merdivenleri in cik

Bunlari yapabilirsin canim Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir doğum geçirirsin bir avazda kurtarsın inşallah canım :heart::palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Sizde yakmıştınız faydasını gördünüz mü acaba

1 Beğeni

Allah razı olsun canım hurma yürüyüşü denedim ama oni hiç denemedim

1 Beğeni

Benim kemiklerim doğumda açılma yapmıyor diger gebeligimde de çok çektim bunu ebeye söyledikten snra direk doğumhaneye almışlardı acaba bukezde soylemelimiyim

1 Beğeni

Merhaba @Ben hoşgeldiniz :bouquet: ben rahim gevşeltici besinler tüketip egzersiz yapıyordum en sonunda suni sancı ile başlattılar

1 Beğeni

Ben onu yapmak istemediğim için doktorada gitmiyorum

2 Beğeni

Valla daha doğuma var 37 hafta da başlayacağım ama ilk dogumun 38 hafta da oldu ve aşırı yürüyüş yapardim 2 ci dogum 39 haftada gene yürüyüş ve aktif olmam nedeni ile yaptim ama faydalı bunlar dr gosterdim okeyini aldim hayirlisi bakalim

1 Beğeni