Bugün aralıkla sancım oluyor ama sadece belimde sol taraf değil sağ tarafta çok ağrım var acaba doğum belirtisi mi sonra karnıma vuruyor ama az bişey sadece belimde çok sancı var ne yapmalıyım acaba ![]()
![]()
Merhaba öncelikle kendinizi yormayın. Takip edin sancı aralıklarını. Ilık duş alabilirsiniz çok rahatlatır. Ara ara hareket edebilirsiniz squat, ördek yürüşü gibi.40+2 demişsin zaten. Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah ![]()
Amin inşallah ama başka belirti yok su veya kan yok ördek yürüyüşu yaptım dün bide bu duş alayım dediğiniz gibi bugün hastaneye gidecem zaten inşallah doğum gerçeşiyor ![]()
Sende benim gibi görünüyorsun 40+3 Ken böyle oldu bı anda kasılmalar başladı sabaha kadar evde belimde sırtımda karnımda aynı anda düzensiz peş peşe 5 dk da 10 dk da 7 dk da kasılmalar vardı sabah gittim 2 cm açıklıkla yatış verdiler bı gece de hastanede kaldım bol bol yürüyüş squat yaptım koridorlarında açılmam 4 cm oldu kesemi patlattılar sancılar arttı 2 saat sonra fln doğum gerçekleşti
Evet benimki de şuan düzensiz inşallah doğum belirtisi artık gelsin istiyorum ![]()
Yaa kıyamam sağlıkla gelsin bebiş vaktide geliyor zaten doğum hikayeni bekliyorum
Bende 9 gün önce doğum yaptım halen daha inanılmaz bi olay sürekli eşime anlatıyorum şöyle oldu böyle oldu ![]()
![]()
İnşallah canım ama yine sancılar durdu yine ![]()
Keşke bende doğum yapsaydım da herkese anlatsam ![]()
Bende öyleydim ama 40+4te cok şeffaf akıntm vardi .az az sanci kasilma belimden karnima vurup vurup gitikce şiddetlendi sonra suyum geldi sonra kan 40+5 sabahi da doğum oldu benim açılmam ilerlemedigi icin acil sezeryana aldi yani kendini strese sokma bosuna cnm nasil olsa çıkacak ordan![]()
![]()
Inanki bende ağlıyordum niye doguramiyorum diye
simdi de 12 gunluk bebeğim var uykular haram olmus bana niye cikardim bunu kalsaydı icerde diye ağlıyorum ![]()
Kendinizi takibe alın ne kadar aralıkta oluyor onlara dikkat et canım Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin inşallah ![]()
![]()
Sancılar yine durdu canım ![]()
![]()
Amin inşallah canım ![]()
![]()
Aynı şuan ki ben ![]()
![]()
Olabilir canım sabahın 4 ünde evi kaldırdım sancılarım var diye bulunduğum ilçede Doğum doktoru olmadığı için merkeze gitmiştik 7 de oradaydık sancılarım durmuştu gidip kahvaltı yaptık hastaneye gittik sancılarım tekrar başladı
Hım anladim bende bir saat sonra gidecem bakalım ne diyecek doktorum ![]()
Var mı bir gelişme? Sizin doğurmanızı çok istiyorum artık yaa hayırlısıyla kurtulursunuz inşaallah ![]()
Hala bir gelişme yok sadece arada belim ağrıyor ![]()
Hmm anladım. Doktor randevum var demiştiniz o ne dedi?