Buğün 40+0 oldum ama hala sancı yok agrı yok üstüne kabız olmuşum doktr 41 de yatiş dedi gelmezse suni sancı sanırım kendi sancımla olsun istiyorum inş sıkıntı olmaz normal dogum görünüyorum umarım sıkıntısız atlatırız
Bizde 40+1 olduk halâ ses seda yok doktor cumaya kadar bekle sonra yatış dedi ama gidemem suni sancıyı göze alamam
Bende suni sancıdan çok korkuyorum
bekle sabır et yürüyüş yap hurma ye ananas ye bide Meryem suresini oku bende senin gibi sabırsızdım kızım 40+5 te geldi kendine bide alttan muayene ettirme zaten doğum da gelip gider ellerler olumlu düşün ben normal doğum yapamadım benim suyum bitti sezeryan oldum ama normal doğumun sancısını herşeyimi çektikten sonra oldum
Nasıl ellettirmicez ki 36.haftada 3 defa bızıkladılar bile
Bugun doktr altan baktı dogum başlasın diye bişeyler yaptı baskıladı parmaklarıyla acıdı şuan bile acıyor agrım falan oluyor kasık agrısı bu şekilde olupta arkasından dogum gerçekleşen oldu mu
Korunmasız cinsel ilişki (sperm rahmin açılışını hızlandırır) + hurma + bol bol çömel canım. Normal doğum yapacaksan mutlaka izle senin için tekrar doğurdum
baktırmayın beni dinleyin çünkü sıkıntı hem canınız da yanıyor
Çok canım da yandı kanama da oldu devam ediyor doğum başlasın diye yaptı uyarı verdi sanırım
Suni sancıyla doğum yapmak istemiyorum kendi sancımla olsun istiyorum çarşambaya kadar son gelmedi yatışım olacak umarım biran önce gelir
inşallah canım