4 haftalık kasıkta ağrı

Kizlar merhaba 4 haftalik hamileyim keseyingordu doktor 20 gun sonrada kalp atislarinu duyacaz insallah kasiklarimda agrilar oluyor ve otururken boyle adet oldum gibi boyle bir seyler akiyor saniyorum tuvalete gidiyorum bir sey yok akintim oluyor galiba normalmi boyle olmasi

3 Beğeni

Gebeliğimin başlarında adet sancılarını çok çektim. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyordum. Ama bir müddet sonra geçiyor

1 Beğeni

Kabizlik sorunu ve siskinlik de geciriyorum evhamli bir insanim bir sey olacak diye korkuyorum cok umarim saglikla kucağımiza aliriz

1 Beğeni

Çok normal canım dinlenince geçiyorsa ağrıların problem yok rahim genişliyor canım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba :blush:

Rahim büyüdüğü için normal genelde. Akıntı yoğunluğu da ilk haftalarda normal. Kokulu değilse korkmayın. Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın :blush:

Kizlar 4 haftlaik hamileyim bel agrim karin agrim ve akintim.var renksiz akintim ama biraz fazla boyle bel agrisi falan normalmi

2 Beğeni

merhaba hayırlı olsun evet gayet normal canım korkmana gerek yok.:smiling_face_with_three_hearts:

Akintinin rengi sarı,yeşil veya parlak kırmızı olamadikca ve kasintı vs.yoksa korkmayin .

Kizlar 4 haftalik hamileyim belim ve kasigim cok agriyordu hasteneye gittim acile agridan duramadim diye gittigim doktor kan gelmedigi surece korkma normal bunlar dedi parol icebilirsin agrin oldugu zaman dedi ama agrim cok fazla

Tam olarak nasil bir agri sizin tarif edebilirmisin

Adet sancisi gibi

Kisa kisa aralikli oluyor diyimi

Kaçinci gebeliğin bu

Benimde belim çok ağrıyor 2 gündür :roll_eyes:

Bugun biraz fazla surdu neden bilmiyorum bel agrisida eslik etti ilk hamileligim bu ve ben normaldede adet donemlerimde sanci cekmeyen biriyim

4 haftalik gebelik henüz çok küçük bi gebelik tutunmaya çaliştiği bi dönem leke kanama gözükmedi sürece bu normaldir üşütmuş olabilirsin bel agrisi da gebelik suresince olabilir her kadinda farkli görünür belirtiler uzanip dinlenmeye bak bol bol birazda piskolojik şidetli geliyo olabilir cunku ilk gebeliklerde acabalar kafa kurcalar vucudu dinlemeye başlariz ufakta olsa bize büyük geliyor olabilir

Kese gozukmemiştir anladim kadariyla 4 haftalik bi gebelikte

Hepsi hormonlardan canım ama akintinda koku vs varsa enfeksiyon olabilir mutlaka Dr iletişime geç gerekli tetkikleri yapar

Hayur doktor kwseyi gordu

O zamn korkmani gerektiricek bir durum yok 4 haftalik erkenden de gozukmuş minik aceleci heralde​:joy::joy: