4 haftalık gebelik kahverengi akıntı

Merhabalar. Adetim 4 gün gecikti kahverengi akıntım peçeteye sildikçe ara ara geldi acile gittim beta hcg 780.44 çıktı. Bugün adet gecikmemin 7 günü ve doktor kontrolümde beta hcg 2898 çıktı. Yani 2 katı çıktı üç gün içinde. Son adet tarihim 7 kasım olduğu için 4 haftalık sayılıyor. Alttan muayene olmadı. Karından ultrason ile baktığında kese filan görülmedi. 2 hafta sonra tekrar gel yat dinlen dedi ama bu kahverengi akıntılar bu haftada normal mi ?? Beta hcg 3 günde bu kadar yükselmişken kese görünmesi gerekmez miydi sizce bi sorun mu var ?

1 Beğeni

Kese 5 haftalıkken bile bazılarında zor gözüküyor ben 5+5 te gittiğimde kese misket kadardı olabilir ama kahverengi akıntı yerleşme olarak geçiyor

Beta hcg yüksekliğine görede kendini belli ediyor sanıyordum ilk gebelik acemiliği :see_no_evil: 6. Haftada gittiğimde görme ihtimalim daha olası o zaman. Beta hcg 3 günde 2 katına cıkması düzenli artış olması dış gebelik riskini ortadan kaldırır mı bilginiz var mı ? Kontrolde onuda sorayım bunuda derken unuttuklarım cok oldu :sweat_smile:

Ben 6+1 de kalp atışını duymuştum cumarteside 12 haftalıktı oynuyordu yani evet bildiğim kadarıyla 2 katı çıkması gerekiyormuş sürekli ben daha sonrası kan vermedim ama düşük riski kalkmıyor ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor

Benim kese 6 haftalıkken gözüktü, kalp atışı da 8 bitmek üzereydi

Herkeste farklı haftalarda oluyor demek ki 8 hafta sonunda kalp atışını duyan bile varmış. Önemli olan beta hcg nin düzenli artış göstermesi o zaman

Bende salı günü öğrendim hamile olduğumu 4 haftalık son adet tarihim 2 yada 3 kasım diye hatırlıyorum 9 senedir hap ile korunuyordum nasıl oldu anlamadım 1 gün bile unutmam ben sürpriz oldu gerçekten

Merhaba ben de ayni sekilde 4.gun leke geldi doktora gittim test verdim cikti bide ben 9 ay once dis gebelik gecirdim cok korktm herhsngi bi sknti yok kan vermene gerek yok dedi pazartssi gel kese icin beklyrm endiseyle devamli degilse korkmayn ben de kac kere soru sordm bakalm hayrlisi

Sevindim sizin adınıza. Benimde aynı sekilde c.tesi öğrendim salı kontrole gittim beta düzenli artışta. Tam 4 haftalıktı son adet tarihim 7 kasım. Sizde kese göründü mü ?

İnşallah güzel sonuclar alırsınız. Dış gebelik durumlarında beta hcg düzenli artış göstermeyip düşük seviyelerde artıyormus yada cok artıp düşüyormus filan düzensizlik hakimmiş yani öyle okumustum doktor sitelerinden

Yok hayir pazartesi gidecegim jnsAllah gorunur ben zaten 9 Ay once dis gebelik gecirdim bu yzuden cok korktm iki kere verdim kan daha gerek yok pazartesi gel dedi bakalim duanizi eksik etmeyin siz gordunuzmu

Yok adet tarihine göre 4 hafta 3 günlüktü muayene oldum karından baktı ama görmedi şuan için normal görülmemesi dedi bende 2 defa kan verdim 3 gün arayla 2 katı yükseliş olduğu için tekrar bakalım bikac gün içinde filan demedi hiç sadece 6. hafta içinde çağırdı. Şuan tam 5 haftalık

Benim de icin de dua edin insAllah pazartesi gidicm gel dedigi icin gidicm bende bekleme taraftarydm agriniz oluyor mu peki kasik vs.

İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi görelim sağlıkla geçsin sürecimiz inşallah. Kahverengi lekelenme ile hamile kaldıgımı öğrendim ben adetim 3 gün gecikti göğüs ve kasık ağrısı vardı adet olacakmıs gibi kahverengi lekeyi basta adetim geldi zannettim ama ertesi günde baktım aynı sekilde ara sıra devam ediyordu. 5 gün filan sürdü suan geçti çok şükür. Kasık ağrımda var ama eskiye göre daha az. Dinlenmenizi öneririm ağır kaldırmayın yüksek biyere filan uzanmayın. O zaman agrılara faydası oluyo

Dünden beride vajınamda baskı hissediyorum sanki istemsizce ıkınıyormusum gibi garip bisey ama agrı yok. Yeni seyler türüyor devamlı :see_no_evil: sizde böyle bi durum var mı ?

1 Beğeni

Vallahi vajina kisminda bende de ayni cok korkmustum garip birseydi kasik da oluyor siddetli xegl ama xediginiz gbi farkli rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin bana da kendinide bol bol dua edin insAllah

Doktor vajinal baskı hissi için bişey demiş miydi yada sorucak mısınız kontrolünüzde sanırım p.tesi güniydü

Evet pazartesi insAllah kasiklari sormustm gebeligin boyunca agrin olacak dedi vajinada rahim genisledikce belki oluyodur hic basima gelemdi acikcasi insAllah guzel sonuclsr alirim aliriz

1 Beğeni