**merhaba kızlar 4 hafta 2 günlük gebeyim ancak kese henüz görünmedi ve ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor. Başlarda benim gibi ağrı yaşayan oldu mu ? **
Yerleşmeden dolayıdır diye biliyorum regl olacak gibi ağrı oluyor. Eğer şiddetlenir ve kanama olursa mutlaka acile gidin. Gebeliğiniz hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim 🩷 bazen şiddetleniyor dayanamayacak gibi oluyorum ama sonra geçiyor. Özellikle sabah erken saatlerde
Ben yerleşmeden dolayıdır diye düşünüyorum regl belirtileriyle çok benzer oluyor zaten. Dinlenince geçiyor ise sorun yok. Kan görürseniz mutlaka gidin
Çok normal kese ve bebek 5.haftadan sonra görülür
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Vücudunuz bebeğe uyum sağlamaya çalışıyor. Normal
Aynı şeyi yaşıyorum bende 4+1 im, bugün hastaneye gittim betaya baktılar, sağ tarafım ağrıyor benimde ve şimdi belimde ağrımaya başladı…Doktor herşey normal dedi ama 2 gün sonra tekrar kan ver dedi insanın yine de içi içini yiyor
Benimde çok şiddetli ağrılarım olmuştu adet sancısı gibi ve ben adet olurken cok agri cekerdim ilk haftalarda da cok siddetli ağrılarım olmuştu her defasinda adet oluyorum saniyordum ama bebeğim yerlesiyormus çok şükür… Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah korma canim rabbim ol deyince oluyor
Bende çok rahatladım şimdi Çok Teşekkür ederiz
Kese 5 6 da gözüküyor içinide bazen 10. Hafataya kdr göremıyorlar en güzeli bekleyip 7. Haftada gtmek kalp atışı ve bbeğide görüyosn ilk gebeliğimde 10. Haftaya kdr hep boş dendi ve her hafta gittim. 2. Gebeliğimde son adetimden 7 hafta sonra gittim kalbinide yolck kesesinide bebeğide göedüm
Yanıtlar için teşekkürler Dr gittim 4 hafta 4 günlüktü kese gözüktü bu tarz şiddetli ağrılar olabilirmiş yani kanama olmadığı sürece korkmayın
Sevindim güzel haberler almanıza