Merhaba 4 aylık bebeğim grip oldu. Sizin de başına gelen var mı? Siz neler yaptınız hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Cok geçmis olsun canım
Teşekkür ederim
3 aylıkken cesur hastalandı boğazı ağrıyordu,ve ateşi vardı. Меристат diye bir ilaç aldık doktor söyledi çok memnun kaldım, her gün akşam ve sabah veriyordum. Ateşi içinde fitil kullanmıştım. 38 olunca koyuyordum fitili. 6 saat aralığında.
Geçmiş olsun günaya
Teşekkür ederim doktorumuz fitil için biraz dayanın dedi fitil isimleri saydı bunlar biraz ağır dedi. Bize de antibiyotik verdi ama ateşi olursa kullan dedi. Aferin şurup, rhinfant fıs, klamoks. Devlete de aşk olsun yaş aralığını begenmediği için ucretli almak zorunda kaldık. Bari devlet az bi destek olsa yok
Geçmiş olsun arkadaşım
Buhar iyi geliyor, mukusları temizliyor ve ciğerlere inmesini engelliyor. Odayı olabildiğince nemli tutmaya çalış. Odaya bir bardak ya da bir sürahi su koy, nemlendirir odayı
Ben sosyal medyada gordum bi plastik kaba su koy onu dondur sonra o buzu bir tepsi gibi birseye koyup bebegin odasina koy odanin nemini dengeliyormus
Geçmiş olsun Arkadaşım İnşallah tezliklə iylesin Günay Bebek Rabbim Sifa versin Hic bi bebek Ağrımasın inşallah
Aa harika bir fikir
Teşekkür ederim arkadaşım
Biz sobanın üstüne güğüm koyuyoruz o kaynarken buhar çıkartıyor ve nem hep 50-60 arasında kalıyor.
Bunu da dene arkadasima da dedim yapmis diyor gece rahat uyudu nefes alabilfi dedi
@Cansu Günay nasıl oldu
Sorduğun için teşekkür ederim tekrar ateşi çıkmadı ama hala hasta sesi kısık
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun valla herkes hasta kafami kaldıracak halim yok mecbur as ekmek ben yapmazsam kim yapacak ama bebekler ve cocuklar hasta olmasin Allah’ım
Merhabalar hanımlar 1ay önce doğum yaptım hem bebeğim hemde ben grip oldum kendimi geçtim de bebeğim için bitkisel tavsiyeleriniz var mı doktora gittik yalnız küçük oldugu için birşey vermediler
1 aylık bebeğe bitkisel içerikli takviyeler vermeni tavsiye etmem kesinlikle. Anne sütü onu iyileştirir.
Benim icebilecegim bitkisel çaylar mesela sonuçta süte geçiyor ya belki bebeğimde iylesir