4 aydır sonuç alamıyoruZ

Merhaba arkadaşlar 4 aydır evliyiz gebelik olmadı hala. Test verdim sonuçlar çıktı. PH 8 acaba bu yüzden mi olmuyor? Korkmaya başladık . Neden böyle bilen yorumlarsa sevinirim

4 ay çok uzun bir süre değil bizde o kadar bekledik yani sanmıyorum ilk yapışta hemen olanları varda sa çok azdır . Gerilmeyin inşallah olur

Niye acele ediyorsunuz birde bu tür testler vs. İster istemez strese neden olucak akışına bırakın

1 Beğeni

Normal demi panik oluyorum bişey yoktur inşallah

Kaç yaşındasın sen

Ben 27 eşim 22

Tamam daha olur yani kasma protein bazlı beslenin dikkat edin düzenli uyku düzenli beslenme olarak bide sen regl düzensizliği yaşıyorsan doktora görün olur inşallah neden olmasın

Burdakilerden ziyade doktorunuzun ne dediğine odaklanın bence en iyisini o bilir yani mantıken

4 ay çok kısa bir süre. 2 yıla kadar denemek normal karşılanıyor. Benim şahsen 1 sene 4 ay sürdü sağlıklı gebeliğe ulaşmam. Bu kadar acele etmeyin. Stres yaptıkça daha çok engellersiniz. Ayrıca sağlıklı bireylerde korunmasız 8 ay cinsel ilişki sonrasında bile hamile kalma olasılığı %70. Yani sizde bir sorun olması gerekmiyor. Akışına bırakın

Merak etmeyin bizde de 5 ay olmuştu artık endişelenmeye başlamıştım bir anda hamile olduğumu öğrendim yani çok fazla düşünmeyin Allah bekletiyosa vericek inşAllah sabr etmek gerek

4ay çok uzun bir süre değil kafanıza takip stres yaparsanız olmuyor diye daha da uzun süre olmuyor inanın. Oyuzden takviyelerinizi alın ve herşeyi oluruna bırakın inanın daha kolay olur herşey :hugs: benim bir oğlum olmasına rağmen ikinciye gebe kalmam 2yila yakın sürdü inanın testler doktorlar bilmem neler hep ugrasmistim sonra en son doktora gidip test yapmayı bırakınca kafayida başka yere verince o ay daha gebeligimi öğrendim :hugs:

Benimde tam 1 sene olmadi doktorlar zaten 1 seneyi normal kabul ediyorlar 35 yas alti icin o yuzden panik yapma. 1 sene sonra doktora gitmeye karar verdim kendiliginden oldu. Hormonlarin tamsa duzenli adet goruyorsan yumurtaliklarin saglikliysa gayet normal ama ovulasyon testide deneyebilirsin

Sadece yumurtlama günleri girmeye çalışma hem stres oluyor hem de çok beklentiye girmiş olursun. Akışına bırak adetin bittikten 2 gün sonra 1 dolu 1 boş şeklinde ilişkiye gir

Ben 4 yil sonra tedavisiz ilacsiz kaldim hamile

Daha çok yeni evlisini neden bu kadar dert ettiniz ki. Bu kadar üstüne düşerseniz olacağı varsa da olmaz akışına bırakıp tadını çıkarın evliliğinizin olması gereken zamanda olacaktır zaten. Psikoloji her şeyin sebebi siz bu kadar takılıp kalırsanız kendinize de evliliğinize de yazık edersiniz sebepsiz kısırlığın en büyük sebebi psikolojik yenilgi. Bıraktığınız da çözüldüğünü göreceksiniz.

Bizim 8 ay sonunda oldu acele etmeyin bence

Korkulacak bi durum yok sizin vücudunuz hazır olunca ve eşinizin o zaman olacaktir yani ben bı sene olmaması bile normal diye duydum doktorumdan bizde de 4 ay olmamıştı doktora gittim her şey normal dedi folik asit kullanmaya başladık takviye aldık ondan sonra Rabbim nasip etti çok şükür

Korkulacak Birsey yok. Stres yapmayıp ona odaklanmayın kendiliğinde en güzel zamanda oluyor zaten

yalnız arkadaşlar bu soruyu soran kişi bayan olmayabilir çünkü kağıda düzgün bakarsanız erkek sonucu gibi bide kendisi 27 eşi 22 yaşındaymış ona göre düşünmek lazim

1 Beğeni

Merak etmeyin benim evlendikten hemen bi ay sonra olmuştu ablamin 1 sene sonra oldu kisiden kişiye göre çok değişir stres yaptikca sureci uzatirsiniz akisina birakin en hayırlısı en doğru zamanda olur inşallah :smiling_face_with_three_hearts: