4.ayda kasık ağrısı

Kızlar merhaba. Bugün 17+4 hamileyim. 2 saat kadar önce bel ağrım başları sonra karnıma geçti adet olacakmış gibi bir ağrı. Şu an sağ kasığım çok ağrıyor uzanınca azalıyor. 2 gün önce de tetanoz olmuştum aşıdan mıdır normal midir korkuyorum :sweat:

Merhaba canım, 17+4 haftalık hamilelikte, bel ağrısı ve kasık ağrıları genellikle rahmin büyümesi ve ligamentlerin gerilmesinden kaynaklanabilir. Tetanoz aşısı da bazen kas ağrılarına yol açabilir, ancak bu tip ağrılar genellikle normaldir. Eğer ağrı çok şiddetliyse veya başka belirtilerle birlikte oluyorsa, doktorunla iletişime geçmek iyi olur.

1 Beğeni

Aşı için erken degilmi acaba

Beni sağlık ocağından aradılar tetanoz için o yüzden gittim aşıyı yaptılar ben de 20.haftalarda diye biliyordum

Teşekkür ederim​:face_holding_back_tears::pray:t2:

Bende 17+4 hamileyim aynı ağrıları bende de var dinlenince geçiyor normal sanırım.Aşı için 20 hafta dedi sağlıkocağı ben 20 haftada olacağım.

Büyüme ağrısı o zaman bunlar herhalde​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: bana niye 17de yaptılar aşıyı acaba bi sıkıntı olmaz inşallah

Büyük ihtimalle büyüme ağrısı.Sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta belki 17-20 hafta arasında yapiliyordur sağlık ocağı seni ilk haftada beni de son haftalarda çağırmıştır Aşıya​:blush:

1 Beğeni

Ayy öyledir inşallah canım sağolasın​:heartpulse::pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni