4. Ay kanama

Arkadaşlar , bugün benim biraz kanamam oldu önce sıvı şeklinde oldu sonra durdu , yavaslayinca pıhtı şeklinde gelmeye başladı 4 aylık hamileyim :confused: korkmaliyimiyim , hemen doktora gitsem , yoksa sakin kalıp yarın mi gitmeliyim ?

2 Beğeni

Geçmiş olsun canım valla ben hiç bilmiyorum ama giderdim herhalde ben ama yinede tecrübeli anneler cevap verir inşallah

1 Beğeni

İlk zaman lekelenmeleri siddetlenmedigi müddetçe normal kabul ediliyor ancak ileriki ay kanamaları kontrol edilmesi gerekli çünkü doktorlar gebelikte her türlü devam eden kanamanın normal olmadığını söylüyor özellikle de pıhtı şeklinde diyorsun bence gidip görünmende fayda var ben de sürekli kanama yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki bu tür durumlarda doktorun görüp önlem alması daha iyi oluyor

1 Beğeni

@Aysemzhl

1 Beğeni

16 haftada bende olmustu dusuk tehlikesi var demusti esim askere gidecegi icin yatmamistim ben hastahaneye doktora gidin baksinlar rahim agzinda mi kanama kesinin mi kanama alani var

Hemen git kan gelmesi iyi degil

@Aysemzhl yoğun ve sürekli olmadığı için bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum tedirgin olmayın lütfen doktorlar her kanama olumsuz sonuçlar vermez derler ama tabi ki tedbir amaçlı muayene olmanızda fayda var :cherry_blossom:

Teşekkür ederim arkadaşlar , ben ikiz gebelik yaşıyorum şuan dün biraz kanama geldi korktum sabah hemen doktora gittim çok.sukur bebeklerde sıkıntı görünmüyor ama olmayacağı anlamına da gelmiyor , ikiz gebelik olduğu için doktorum her riski tasiyabiliosun dedi dikkat etmem gerekiyor . Şuan kanamam durdu ama kahverengi akıntım başladı , ağrın var ise yatış yapayım dedi , ama ağrım olmadigi için kabul etmedm Allah’ın izniyle evde dinlenirim bişey olmaz inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun :bouquet: bebişlerınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :bouquet::pray:t2:

1 Beğeni

@İlkbebeğim1 teşekkür ederim canım :heart: amin inşallah

1 Beğeni

Merhaba 14 haftalığım az bi lekelenme oldu sizin sonuç ne oldu? Birde doktor alttan mı muayene ediyor?

Benim pıhtı şekilde 3. Ay başlangıcında olmuştu dediğin gibi ilk sıvı geldi az durdu pıhtı geldi . Acile gittim duphaston verdi kese duvarında hafif bir kanama var dedi ilacı kullanır kullanmaz kesti bence kesin bir kanamada doktora görünmelisin en doğrusu ultrasonda belli oluyor . Alttan muayane ile görmüştü kese etrafı kanamayı da