Arkadaslar bebegim 4. Ay asilarini oldu ama iki gundur inanilmaz huzursuz ve atesi cikiyor . Calpol veriyorum 3 saatten once atesi dusurmuyor kac gune atlattiniz normal mi bu kadar agir seyretmesi. Surekli inliyor bebegim uyumuyor
Bizde birkaç gün önce yaptırdık ateşlendi çok huzursuzdu iki gün sürdü şu an iyi çok şükür
Ates dusurucu verdiniz mi kendiliginden mi duzeldi 2 gun icinde
Bizim de 2 gün sürdü huzursuzluk ateş yapmadı yaptırdığımız gece uykusunda inledi sürekli ve ağladı
Benim bebegim de surekli inliyor canim telaslanmaya basladim bu kadar agir etkilenince
Bu arada ateşe bitkisel olarak yaklaştım ben eve gelir gelmez bir gün önceden hazırladığım zeytinyağlı sarımsakla ayaklarına masaj yaptım çorap giydirdim belki ondan dolayı ateş yapmadı
Her bebek farklı telaşlanma geçer umarım sizinkine fazla etki etmiş olmalı
Olabilir calpol duzgun etki etmiyor zaten daha iyi yapmissiniz
Ateşi hala varsa sizde deneyin isterseniz bekletince daha iyi oluyor ama hemen de uygulayabilirsiniz
Atesi su an biraz daha iyi ama huzursuzlugu devam ediyor uykuya da dalmiyor
Duş aldırmayı denediniz mi belki rahatlar
Asi yerine su degdirmemek icin dus aldirmadim
Kaç gün oldu yaptıralı 2 günden sonra yaptırabilirsiniz
İki defa calpol verdim
Dun sabah yaptirdik
Bize duş aldırmanın sakıncası yok demiş lerdi
Bize de öyle bişe söylemediler ama hanımefendinin içi rahat olsun diye dedim 2 günden sonra yaptırabilirsin diye
Nasıl yapıyorsun
Bir kavanozun içine yarım çay bardağı zeytinyağı ekliyorum üstüne eğer büyükse 2 küçükse 3-4 diş sarımsağı ince ince kıyıp içine koyuyorum karanlık bir yerde bekletiyorum bir gece kullanırken de ayaklarına masaj yapıyorum iyice sonra çorap giydiriyorum
Teskkur ederim canım Allah razı olsun