Selam kızlar az önce 3lu tarama testi sonuçlarımi aldim… riskli cikti. Egitim araştırmaya yönlendirme yapti. Sizde de böyle çıkıp istanbulda memnun kaldiginiz egitim arastirma var mi acaba.? Oraya randevu alayim dönüşlerinizi bekliyorum
@istanbul-anneleri yardımcı olabilir misiniz
İkili taramada risk var mıydı
İkili tarama yaptiramadim randevu bulamamistim
Şeyi merak etmiştim ikili de risk gördü üçlüye mi gerek duydu diye şimdi detayliyi mi bekliyceksiniz
3 lü tarama genelde riskli cikiyormus ama en güvenilir 2 li tarama sanırım. Yaş riskinizde yok stres yapmayın bence hiç eğer amniyosentez dediyse doktor ben çapa tıp ta olmuştum ilk gebeligimde tavsiye ederim
Lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gidebilirsin bence canım
Ben olsam risk görüldüğünde eğer itibar edip ciddiye aldımsa direkt nipt e girerdim… cerrahpaşa E.A.H. memnunum ben ama raporda sonuçların istatiksel olduğu ve tanı amaçlı olmadığı yazıyo zaten baby bence endişe etme çevremde çok yaptıran oldu bu testi ama raporda böyle yazdığını söyleyen yada gösteren olmamıştı hiç…İÜ-C Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çevrimiçi Randevu Uygulaması
Yok canim benim 2liye yetisemedim maalesef. Bende anlamadim bazi terimler soyledi ama bakalim
Kızlar ankaradan geleli 1 yil oluyor. İstanbuldaki arastirma hastaneleri bi kanuni yakin bide bakırköy diğer yerleri bilmedigim icin gitmeye çekiniyorum açıkçası. Ama insallah kanunide guzel bi perinatploji doktoru var randevu bulursam hemen alicam
İnşallah bulursun, alışırsın gidip gelmeye olmadı eşinle gidip gelirsin. Bu arada zeynep kamil hastanesi üsküdarda, sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine orayada gidebilirsin canım, bak orayıda araştır.
Ha yazı tura yapmışsın, ha üçlü test. Dünyanın çoğu yerinde hiç bir şekilde ciddiyeti olmayan saçma sapan bir test
Ayy insallah öyledir. Detayli ultrasyon zamanimda geldi ordada bakar inşallah herşey netlesir
Detaylı ultrason için perinatolojiden mi randevu aldınız, aldıysanız nasıl aldınız anlatır mısınız
Merhaba , hangi ilde yaşıyorsunuz?
İst için bilgi sahibiyim.
Hayir alamadim henüz malesef. Mhrs den randevu acilmasini bekleyecez mecburen
Ben direk randevu alınmıyor diye biliyorum. Yani kadın doğum doktoru yönlendiriyor diye biliyorum. Emin olmak için sormuştum. Mhrsden uyarı veriyor, kadın doğum sevk etmesi lazım diye. Ama ebeye sormak lazım aslında
Ayy vallaha bilmiyorum sıkıntı yemin ederim.
Mwrhaba bende yaptım randevumu bekliylrum bu sonuclar herhangi bir sorun olmusmuydu
Merhaba, Bebeğiniz doğmuştur. Durumu nasıl ?