Merhaba 3’den fazla sezeryanla doğum yapan var mı ? Bir sakınca oldu mu ?
Bı zarari yok bende aynısını kullanıyorum benimde enfeksiyonum vardı
8 gün önce 4. Sezeryanimi yaptım elhamdülillah iyiyim ister istemez ağrı oluyor tabi bugün daha iyiydm ev işlerini az çok yapmaya başladım
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın Sezeryan doğum riskli falan diyorlar ya o yüzden sordum acaba Allah korusun ne gibi risk insan merak ediyor
Anne için de bebebk için de riski hayati olabilir dikişler de sorun rahimde sorun olabiliyor ben kordunlarimi bağlatmak istedim mesela bu doğumda doktorum izin vermedi ameliyat esnasında bakacak duruma dedi çıktık dedi bir hak daha veriyorum mis gibi rahmin tertemiz kişiden kişiye değişiyor bazen iki tane doğurursn doktor yasaklar bazen 5 doğuran oluyor tabi hiç kolay olmuyor
Çok teşekkür ederim
yanlış cevap verdin cnm sanırım
Canım 33 gün önce 4. Sezaryenimi oldum ben hamileliğim zor geçti biraZ son haftalarda dikişlerim de ağrı oldu ama ameliyatım iyiydi ben kordonlarimi bağlattim ve ameliyattan sonra zorlandım biraz ama için rahat olsun korkulacak bir sorun olmuyor bebeğin eşi yanlış yere yerlesmedigi sürece Dr larda korkmuyor
Hayırlı olsun canım bende 33 gün önce 4. Sezaryenimi oldum nasıl geçti sizinki ben bağlattim yalnız siz öyle diyince kafam karıştı rahmin temiz vs diye
Rahmi bağlatmak için eşinizden imza aldılar mi
Kusura bakmayın mesajlar karşıtı hastanedeyim oksijen alıyorumdum görmemiş kusuruma bakmayın çok özür dilerim
Çok özür dilerim
Yok cnm ya ne özürü
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın,çok teşekkür ederim
Evet canım aldılar imzası olmadan baglamiyolar
Eşimde imza atmaz bfn ne yapacam ona kalsa hep doguracam ama ben yeter diyorum 3 tane
Canım sezaryanliysan riskli artık otur anlat kendisine sonuçta doğum yapan sensin ve 4. 5. Sezaryen riskli gebelik ve doğum olarak geçiyor
Dünde kendisine anlattım anlamadı.en son dedim senin imzan olmasa senden gizli kapatiracam. Ama doktora sordum malesef imzası gerkli
Evet kesinlikle imza olmadan yapmıyorlar
3.gebeligime hamileyim ama korunurken hamile kaldım sezeryan dogum yapıcam zaten baglatmayı düşünüyorum aranızda böle olan varmı