3900 kg normal doğum olur mu

Kızlar bir hafta önce 2350 olan bebek 3900 olmuş normal zor dedi bu şekilde plan var mı 40 .haftama yeni gitdim sancım yok napcam kafam karışık

3 Beğeni

Maşallah saglikla gelsin evet biraz zor gibi duruyor

Bir haftada bebegin 1 kg 600 gram almasi imkansiz ama

2 Beğeni

Olur canım ben ikinci oğlumu 4.125 grn normal doğum yaptım ama kişiden kişiye değişiyor

2 Beğeni

Ilk dogumsa zorlanabilirsin ama asiri artis var belki ölçüm de yanlis olmus olabilir

1 Beğeni

Son haftalardaki sonuçlar yanıltıyormuş 35 36dan sonra çok da doğru sonuç göstermez dedi benim doktorum. Aynı şekilde 4 buçuk kilo nırmal doğum yaptırmış kendisi. Sağlıkla gelsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Ultrssin her zaman doğru kiloyu göstermiyor banada 3900 sezeryan olma ihtimali çok yüksek dedi normal doğum başladı bebek 3.400 doğdu

Pardon yazıyı yazmışım 3.350 yazcaktım yine fqzla bir haftada yani

Geçen hafta 4230 gr oğlumu kucağıma aldı. Daha önce hiç bu kadar büyük bebeğim olmamıştı. 4 duyunca bayağı şaşırdım. Çünkü öncesinde sadece 30. Haftada kontrole gitmiştim. 1.5 saat aktif doğum süreciyle geldi. Diğerlerinden farklı yoktu. Siz buna hazırsanız ve başka engel yoksa olur inşallah.

Genelde annenin çatı muanesinden sonra tam karar veritolar canım ama bildiğim kadarıyla 4.300 kiloya kadar annenin çatısı musaitse normal doğum oluyo

Vala benim anneannem 6 7 kilo dogururmus hemde evde :rofl: hatta hep derler iri çocuk kolay doğarmış zayıf çocuk zor doğarmış

Ben 4 kilo doğurdum. Normal doğum ile. Bebeği çıkartamadılar. Devlet hastanesinde doğum yaptım. Koku felçli şuan sinirler zarar gördü. Keşke sezeryan olsaydım

Bende36+1haftamdayim şuan bebeğim 3kilo bakalım ozamana kadar ne kadar olacak

Bende oglumu 3 800 dogurdum normal dogum biraz kesık attılar ama kucuk du gectı ılestı hemen ayrıca oluyor sımdı bıraz Yemen’e dikkat et zagen gelmıs dogumum yaparsın normal dogum sansın varsa sezeryan hıc yapma bence ALLAH on ıznıyle yaparsın yanı ayrıca bur yanlışlık vardır bır haftada o kadar kılo alamaz ya özel hastaneyse eyer sezeryan yapılsın diye biraz aklını celıyorlar ınsanın fiyat yuzunden para kazanırsın dıye bunu duydum cok yerden yanı

1. Dogumumda bebegim 4 kiloydu normal dogum yaptim ama cok zorlandim bebek kanalda nefes alamadi kisa bir sure su an 38 +5 iz dun doktor 3700 dedi normal zor dedi bebegin omuzu takilma zarar gorme ihtimali cok yuksek dedi dogurmasida cok zor gercekten büyük ihtimalle sezeryan olucak
1 Beğeni

Sonuç ne oldu gerçekten büyük mü doğdu normal doğum oldu mu?