39 haftalık gebelik

Kızlar bebeği nasıl ikna edebilirim ayaklarım balon gibi şişti diyabetim var ve diyetle yani aşırı aç kalarak dengede tutuyorum :sad_but_relieved_face:dayanamıyorum canım tatlı şeyler istiyor yemeği güzel yemek istiyorum yapamıyorum kızımda insulin kullandım çok zordu diye bu gebelikte bu zamana kadar getirdim diyeti artık doğsun istiyorum 37 haftalıkken sancım başladı dayanamayıp hastaneye gittim bi cm açıklık var dendi serum verildi ve 3 4 saat sonra kesildi sancım şimdi ise hiç bi belirti yok ağır spor yapmaya başladım sıcak duş 39+2 günlük olduk tik yok

Diyabette şeker çok zor gerçekten bende yaşadım canın daha fazla şey istiyor aksine ben çok zorlandım sürekli yürüyüş yapmıştım ama yüne de yükseliyordu şeker sonra gebelik zehirlenmesi yaşadım hastanede yattım 35 de doğum yaptım

Çok geçmiş olsun gebelik zehirlenmesi çok zor bişey tansiyonu olanlarda çıkıyor diye biliyorum şeker hastalığında da çıkıyor mu :sad_but_relieved_face:

geçmiş olsun sağlıkla tez vakitte gelsin inşallah. Ben de 39+3 ile beklemedeyim. Sancım geliyor minik minik ama aktif sancı yok henüz. Bide bebek çok yön değiştiriyor karnım yamuluyor resmen. Hastaneye gittiğim gibi doğurturlar sancılarım gelsin istiuorum bu yüzden bekliyorum ben de