Kizlar 39 haftalık hamileyim karnım cok sertlesiyor nst de sanci cikmadi neden olabilir sizler nasilsiniz
Bende yarın 37 oluyorum karnım dediğiniz gibi çok sert oluyor genelde oluyor hatta dr normal dedi bir sorun yok nst ye giriyorum kasılma yok 14ünde sezeryan olacağım
Bende 39+6dayım dediğin gibi aniden bebek kasılır gibi sertleşmeyi son 1 aydır yaşıyorum bende. Tekraren düzeliyor sebebini bilmiyorum. Nasıl olduğumuza gelirseeek sabırsızlıkla miniğimi bekliyorum ben vakit de doldu hamilelik iyice zorlaştı
sağlıkla kavuşalım hepimiz
Bende oyle oluyorum iste geliyor iki dk sonra geciyor doktor bise demedimi size ilk dogumu gul hanim
Rabbim yardimcimiz olsun saglikla sıhhatlile kavusalim insallah
Sağolun inşallah siz de
Evet ilk bebeğim olacak inşallah . Doktoruma hiç sormadım ya her randevuda unutuyorum tekraren düzeldiği için çok da önemsemedim açıkçası
Allah kolay kurtarsin insallah sag salim kucagimiza alalim insallah
Amin inşallah ya son zamanlar hiç geçmiyor hiçç
Yavaştan kendini doğuma hazırlıyor 38+2 haftalık olduk bizde muayene olurken sert ve kasılmam vardı doktorum yavaştan hazırlıklı ol dedi yani korkulacak bişey yok doğum yaklaştığı için bebek kendini doğuma hazırlıyormuş
Hmmm bekliyorum bende insallah korku heycan mutluluk merak en onemlisi saglikli sihhiatli.olsun insallah rahat bi dogum olur Allah yardımcımiz olsun sizin dogumda normal galiba
Ewet normal doğum bende bekliyorum sabırsızlıkla ne zaman gelir diye ama korkulacak bişey yok 3 kere nst ye girdim yarın tekrar nst’m var sancı ve kasılma çıkmıyor bekliyor bakalım
Geciyorda agrili geciyor birazda biz anneler sabirsiz oluyoz merak korku heycan hepsi var kızınız mi olacak oglunuzmu benim oglum olacak insallah
Amin amin rabbim herkese hayırlı sağ salim doğum yapmayı nasip etsin
Ozelemi gidiyosunuz surekli nst bagliyorlar
Benim birde kalıbım dar hareket kasılma olunca daha çok sancı ve ağrı oluyor oğlum olacak hayırlısı ile
Hayır devlet de bakıyorlar
Hmmm bende develte gidiyorum en son cuma gttim nst cekti sanci yok dedi 10 gin sonra kontrole gel.dedi
Bir yandan da özele gidiyorum ama orda daha hiç bakmadı doktorum kilosunu ve son durumunu öğrenmek için gidiyorum devlet çok fazla detaylı bilgi vermiyor
Hmm.hangi devlet hastanesi acaba benim gittim devlet hastanesi osmaniye devlet hastanesi doktorum ilgili ebeler yaptırıyor dedi dogumlari bekleyelim bakalim