39.hafta hamilelik

Kizlar 39 haftalık hamileyim karnım cok sertlesiyor nst de sanci cikmadi neden olabilir sizler nasilsiniz

2 Beğeni

Bende yarın 37 oluyorum karnım dediğiniz gibi çok sert oluyor genelde oluyor hatta dr normal dedi bir sorun yok nst ye giriyorum kasılma yok 14ünde sezeryan olacağım

1 Beğeni

Bende 39+6dayım :hatching_chick: dediğin gibi aniden bebek kasılır gibi sertleşmeyi son 1 aydır yaşıyorum bende. Tekraren düzeliyor sebebini bilmiyorum. Nasıl olduğumuza gelirseeek sabırsızlıkla miniğimi bekliyorum ben vakit de doldu hamilelik iyice zorlaştı :face_holding_back_tears: sağlıkla kavuşalım hepimiz :sparkling_heart:

1 Beğeni

Bende oyle oluyorum iste geliyor iki dk sonra geciyor doktor bise demedimi size ilk dogumu gul hanim​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Rabbim yardimcimiz olsun saglikla sıhhatlile kavusalim insallah :face_holding_back_tears::palms_up_together:

1 Beğeni

Sağolun inşallah siz de :two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Evet ilk bebeğim olacak inşallah . Doktoruma hiç sormadım ya her randevuda unutuyorum :see_no_evil: tekraren düzeldiği için çok da önemsemedim açıkçası :slight_smile:

1 Beğeni

Allah kolay kurtarsin insallah sag salim kucagimiza alalim insallah :palms_up_together:

2 Beğeni

Amin inşallah ya :face_holding_back_tears::heart: son zamanlar hiç geçmiyor hiçç

1 Beğeni

Yavaştan kendini doğuma hazırlıyor 38+2 haftalık olduk bizde muayene olurken sert ve kasılmam vardı doktorum yavaştan hazırlıklı ol dedi yani korkulacak bişey yok doğum yaklaştığı için bebek kendini doğuma hazırlıyormuş

1 Beğeni

Hmmm bekliyorum bende insallah korku heycan mutluluk merak en onemlisi saglikli sihhiatli.olsun insallah rahat bi dogum olur Allah yardımcımiz olsun sizin dogumda normal galiba​:blush:

1 Beğeni

Ewet normal doğum bende bekliyorum sabırsızlıkla ne zaman gelir diye ama korkulacak bişey yok 3 kere nst ye girdim yarın tekrar nst’m var sancı ve kasılma çıkmıyor bekliyor bakalım

1 Beğeni

Geciyorda agrili geciyor birazda biz anneler sabirsiz oluyoz merak korku heycan hepsi var kızınız mi olacak oglunuzmu benim oglum olacak insallah :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Amin amin rabbim herkese hayırlı sağ salim doğum yapmayı nasip etsin

1 Beğeni

Ozelemi gidiyosunuz surekli nst bagliyorlar

1 Beğeni

Benim birde kalıbım dar hareket kasılma olunca daha çok sancı ve ağrı oluyor oğlum olacak hayırlısı ile

1 Beğeni

Hayır devlet de bakıyorlar

1 Beğeni

Hmmm bende develte gidiyorum en son cuma gttim nst cekti sanci yok dedi 10 gin sonra kontrole gel.dedi

1 Beğeni

Bir yandan da özele gidiyorum ama orda daha hiç bakmadı doktorum kilosunu ve son durumunu öğrenmek için gidiyorum devlet çok fazla detaylı bilgi vermiyor

1 Beğeni

Hmm.hangi devlet hastanesi acaba benim gittim devlet hastanesi osmaniye devlet hastanesi doktorum ilgili ebeler yaptırıyor dedi dogumlari bekleyelim bakalim

1 Beğeni