39 hafta doğum belirtileri

Kızlar 39. Haftadayim normal de kasılmalarım sancım başlamıştı da açılma falan yoktu bu aksam bebek altıma baskı basıyor hissediyorum çok hareketli böyle lavaboya çikma isteği oluyor sizce acilma başlamışmidir ya da doğum baslarmi :roll_eyes::roll_eyes:

Ben de 37+5teyim, dun gece 1 saat içinde 20 kere tuvalete kalktim. Bebek hareketlerinden 3 saat uyuyamadim ama henuz dogumla alakali bi durum yok sanirim. Sizinkinin vakti daha yakin tabii, umarim saglikla bir an once gelirler.

1 Beğeni

İlk hamileliğim normal doğum oldu yaşım küçüktü anlayamamıştım hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı tuvalet hissiyatı vardı gidiyordum fakat ne tuvaletim vardı ne bişi bence imkanınız varsa bı hastnye gidin açılma olabilir Rabbim bı avazda kucağınıza almayı nasip etsin

3 Beğeni

Bebek çok hareketli benimde altimda oynuyor sanki böyle o an cisim geliyor 3. Doğumum ama hiç böyle bişi başıma gelmedi

Benimde bu 3. Doğumum olcak canım ama hiç böyle bişi yaşamadım suni sancı ile doğurdum hep bebek çok hareketli sanki cikicak gibi hissediyorum sancın varmiudi senin o esnada şuan sancimda.yokk

Ben oturamiyordum kuzum yan oturabliodm sabah 10da başladı oturamama hissiyatı gece 12de götürdüler hastnye 02.23te doğum yaptım ağrı yoktu sadece tuvalet hissiyatı bide oturamiyodum o kadar

1 Beğeni

Yok maalesef cok hareketli oldugu donemler idrar keseme baskı yapiyor sanirim ondan boyle oluyor. Bi de bu hafta kontrolumuz vardi henuz dogum kanalina falan da girmemisti. Su an icin sancim da yok. Bayramdan sonra gelecek gibi bizimkisi, tesekkurler iyi dilekleriniz icin. :revolving_hearts:

1 Beğeni

Seninki daha farklıymış canım ben dün gece yi atlattım yakındır doğması ama

Sağlıkla gelsinler de artık doğum kanalına girdiğini.souluyorlar.mi bana da bişi demediler de

Benim son kontrolumde soylemisti 37+2de

:smiling_face_with_three_hearts: 17 yaşında anne oldum çok küçüktüm bide cahillik tam nasıl oldu anlayamdm sadece adet sancısı gibi ağrım oluyordu beni tek zorlayan şey mideme dirsekle bastrmalari oldu sonrasında oğluma gidip eczaneden mama almıştım sütüm gelmediği için benim dikisim yoktu yüksek ihtimal hatırlamıyorum tam doğumdan sonra bı evde 7 kişiydik hepsine hizmet ettim hiç doğum yapmamış gibi :slightly_smiling_face::blush:

2 Beğeni