Kızlar bebegım gelmek istemiyor galiba hala sabırsızlıkla bekliyorum ama duzenlı sancım yok acile gitsem mi hareket leri iyi ama randevu da bulamıyorum sadece arada kasıklarıma bıcak saplanır gıbı agrı grıyor
Canım bende aynı hafta ve gündeyim ara ara sancılar geliyor ama düzenli değil doktorum pazartesi çağırdı hala inmemişse aşağıya sezaryan planlayalım istersen dedi açıkcası kararsızım beklesem mi sezaryan mi olsam diye cok beklemeside iyi olmuyor diyorlar
Yaaa bende randevu bulamıyorum 2 nisanda gel demişti doktor tatil uzatıldı şimdi de randevu yok kendi doktorum ameliyat olacağı için başka doktora gitmem gerekiyor onlarada randevu aldım iptal oldu tekrar aldım 11 nisana verdi ama zaten 2 haftadır kontrole gitmedim 3 hafta olacak ne yapacağım bilmiyorum ya
Beni doktor her hafta çağırıyor nst ye bağlıyor suyuna falan bakıyor kilosuna bakıyor seninde gitmen lazım canım son haftalar haftada bir gidilmesi gerekiyormuş çatı muayenesi falan yapıldımı sana
Evet gitmem gerekiyor ama randevu yok ya sinir oldum acile gitmiştim 2 hafta önce orda çatı Muayenesi oldum zaten 2 haftadır gitmedim 11 nisana kadar çok geç olucak özele mi gitsem acaba
Valla ben özele gidiyorum canım devletten memnun kalmadım
Bende 25.haftaya kadar özele gittim sonra devlete gittim bu hafta tekrar özele gideceğim sanırım randevu bulamıyorum çünkü
Bakıyorum burda millet dogruyor bizde tık yok pazartesi gıdecm bakalım ne olack hanfendi geleside yok
Bende aynı ozele gidiyordum sonra devlete basladım ama randevu sıkıntı burdada olmadı pazartesi ozele gderm en azından ne durumda ogrenırım sende oyle yap
Bana hıc yapılmadı daha çatı muanesi
Evet bende öyle yapacam pazartesi sabahtan gidicem randevusuz almazlarsa özele gidicem artık