39+3 doğum başlamadı

Kızlar kızım gelmek istemiyor pazartesi 40 haftalık olacak baş aşağı duruyor ama tık yok kontrollerde hersey normal nst de sancı cıkmıyor :pleading_face:

1 Beğeni

Onlar istedikleri zaman gelmek isterler canım :smiling_face:benim kızım 40 haftalık doğdu oğlum 40+3 te doğdu şu andan 35 haftalık hamileyim bakalım bu ne zaman gelicek​:grinning_face:

1 Beğeni

İnşallah sezeryan olmak zorunda kalmam oğlum normal olmuştu ondan korkuyorum biraz :face_with_hand_over_mouth:

Bir sıkıntı olmazsa inşallah sezaryen olmazsın canım yinede doğum bu nasıl olacağını kimse bilemiyor​:grinning_face_with_smiling_eyes:bende ikisini normal getirdim ama bunda ne olur Allah bilir

1 Beğeni

Sağlıkla gelsinler inşallah :hugs:

Amin canım inşallah :smiling_face:

1 Beğeni

Sancı yok diyorsunuz ya. Hiç baskı batma falanda mı olmuyor?

39+5 bende de tık yok ağrı bile yok sadece üstümde bi yorgunluk var :sweat_smile::sweat_smile:

Rahim kısımında mı hayır hicbiri yok

Sıcak nefes almak zor oluyor :hot_face:

Valla bu sıcakta hamilelik o kadar zor ki :pensive_face::pensive_face: 39+6 oldum halen gelen giden yok​:face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

Benimde aynı 39+4 sezeryan olursun diyip duruyorlar sinirim bozuluyor grip oldum bi yandan zor nefes alıyorum :pleading_face:

Bende de baskı batma var. Sol bacak kökümü kitliyo bazen baskı. Açılma da var ama yavaş ilerliyor. 2haftadır 3cmdi bugün kontrolde 4cm olmuş hastanedeyim şuan yatırdılar. Açılma ilerlese de kurtulsak hayırlısıyla. Kasılma geldikçe geziniyorum oda düzenli değil gerçi de​:smirking_face::smirking_face:

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın çabuk toparlarsın bizede dua et bizde arkadan gelelim doğuralım artık :hugs::smiling_face:

1 Beğeni

Amin csnım. Doğum yapınca ilk işim bekleyenlere dua etmek olacak :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayy çok zor valla amann bebişi sağlıcakla kucağına alda herşeyi unutursunn​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Yanlız sıcağın ortasında grip olmasi nasıl başardın :sweat_smile::sweat_smile:

Amiin inşallah ankara da hiç böyle sıcak görmedim vantilatör aldım bu sene o çaprtı heralde :hugs:

Son zamanların dikkat et canım valla İstanbul yanıyor ama ben yinede suyu bile soğuk içmekten kaçınıyorum ılık yapıp öyle içiyorum hastalanmiyim diye

Korunmasız cinsel ilişki (sperm açılmayı hızlandırır.) + hurma + çömelmek (varsa pilates topuna otur tv izlerken bile). Alaturka tuvalet kullan. Doğum nasıl yapılır bilmiyorum diyorsan da bu videoyu izle bence. https://youtu.be/M9-LISq6MXM?si=deJer6tVvHVQgB2P