Sancım arada oluyor o an gelecek sanıyorum sonra yine aynı kendi sancılarımla doğuma gitmek istiyorum 41 den sonra yatış suni sancı dedi doktrum az süre kaldı bebek gelmeye niyeti yok
Doğum hareketlerini yapın youtubede var kurbağa yürüyüşü yan merdiven çıkışı bol yürüyüş , ananas yiyin hurma yiyin ben 36+2 başladım bunları yapmaya bizimde kendiliğinden gelmezse 39+3 de başlatacak doğumu
Abese ve inşikak surelerinde doğum kolaylığı sağlayacak ayeti kerim kısımları var onları bolca okuyup açılma sağlayacak besinleride kontrollü tüketin sağlıcakla kucağınıza kolaylıkla alırsınız inşaAllah
Ben de 39+3teyim. Hurma, ananas, ahududu yapragi cayi, kegel egzersizleri, aksak yuruyus, esneme hareketleri ne varsa yapiyorum. Tahminimce uc gun once nisanim da geldi, rahim yumusak ve 1 cm de aciklik var fakat sanci namina tik yok. Dun bel agrisiyla gittim fakat bebek artik iyice agirlastigi icin fitik nedeniyle gelisen siyatik bir agriymis. Nst’de sanci yok, bebek hareketleri normal. Allah kolaylik versin hepimize. Havalarin sicak olmasi, sabirsizlik, yorgunluk, heyecan…Her sey bir arada bu gunlerde.
Fıtık varken normal dogum oluyor mu
2 tane fitigim var.. 2 normal doğum yaptım canım
Neden olmasin ki? Hem beyin ve sinir cerrahisi profesoru doktorum hem de kadin dogum uzmanim fitigin sadece asiri kilo aliminda sorun olacagini soyledi. Belime agirlik binecegi icin. Bu nedenle surec boyunca saglikli beslendim 39+2ye kadar da bel agrisi yasamadim ilk kez dun yasadim. Tum hazirliklarimiz dogal dogum uzerine su an. Insallah her sey gonlumuzce olur.
Bilmediğimden soruyorum oluyorsa güzel sağlıkla gelsin
Naptınız doğumunuz gerçekleşti mi inşaAllah
Yok yapmadım hala bekliyorum
40+2 den herkese selamlar bende de tık yok ılık suya oturdum hurma ananas ahududu çayı herşeyi yedim yürüyüş yapıyorum yok gelen giden yok
en son geçen çarşamba doktoruma göründüm açıklık olmadığını ancak rahmin yumuşamaya başladığını söylemiş gelecek çarşambaya bekliyorum dedi bakalım bu çarşambaya kalmadan gelir inşallah
Umarım kendi sancınla gelir inatçı bebekler çıktı
Korunmasız cinsel ilişki (sperm açılmayı hızlandırır.) + hurma + çömelmek (varsa pilates topuna otur tv izlerken bile). Doğum nasıl yapılır bilmiyorum diyorsan da bu videoyu izle bence. https://youtu.be/M9-LISq6MXM?si=deJer6tVvHVQgB2P
Merhaba ya size birşey danışmak istiyorum da müsadenizle, benim bugün kontrol vardı 35 haftalığız bebek dönmemiş hâla ilk doğum olcak inşaAllah, bebek 36. Haftaya kadar yürüyüş artı baş aşağı döndürme egzersizi ile döner mi dahilinde ne yapılırsa etki eder .
Bol bol yürüyüş yapın. 36. Haftadan sonra yukarda yazanları uygulayın. (cinsel ilişki, hurma vs.) Onun dışında yapacağınız egzersizi mutlaka doktorunuza danışın.
Benimkide tersti doktorum bana secdeye gitme pozisyonu yap dedi erkeklerin secdeye gittiği gibi yap döner dedi o şekilde yap şu an 36 haftalığım bebeğim döndü
Hangi vakitlerde günde kaç kez ve aç yada tok fark ediyor mu
Teşekkür ederim
Fark etmiyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun dua edin inşaAllah işe yarar