Hurma ahududu yaprağı çayı ananas her şeyi deniyorum ama ne gelen var ne giden. Baskı var altta ama öyle dayanamayacağım gibi değil bu bebişler ne zaman gelecek acaba var mı benim gibi olan zaman geçtikçe ağırlıktan bunalıyorum artık. Bebeğim erkek bu arada
Merhaba canım aramıza hoş geldin. Bazı bebekler yerini çok seviyor, gelmek istemiyor
Vallahi bilmiyorum artık ama çok zorlanıyorum oturmakta bile
38+4 haftalığım. Doguma 10 gün kaldı tahminen. Ama 40 ı beklemek istemiyorum insallah gelir . Her hafta daha zor oluyor sanki agırlastıkca taşımak. Ben hurma yiyorum ve her zaman olmasa da squat cömelme yapıyorum belki normal doguma etkisi olur acilma olur diye. Normal doğum istiyorum çünkü. Benimde sizin gibi baski harici belirtim yok. Insallah cok bekletmezler bizi sağlıkla kucagimiza alıriz
Valla her geçen gün daha da fena artık uykusuzluktan ağırlık ve yorgunluktan çok bunaldım inşallah cok bekletmeden gelirler
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah cok az kalmış son zamanlar gerçekten dayanilmaz oluyo çatı muayenesi oldunuz mu? ben 39+3de cati muayenesinden sonra gece sancilarim başladı sabahinada doğumum gerçekleşmişti
Evet oldu 10 gün önce ama ne kanama oldu ne bi su geldi hala devam gayet rahat içerde oyunlar oynuyor valla harekette bi azalmada yok bir de iki kez açtı elini doktorum normal doğuma cok uygunsun dedi ama işte bebiş kanala girmiyor 13. Haftadan beri baş aşağı yatıyor eşek
Herşey vakti zamanını beklermiş Rabbim tez vakitte sag sağlim kavuşmak nasip etsin inşaallah ilk dogumum 38+4de 2. 39+4de gerceklesti 3. bakalim ne zaman gelecek 36+4üm bende. Doktor 37 bitiminde gel sunu sancı verelim dese koşa koşa giderim gibime geliyo ben daha simdiden bunaldım
Gerçekten Allah hepimize sabır versin annelik çok zor
39+4 te kocamı aradım ve doğurmak istiyorum diye ağladım ertesi gün aynı saatlerde oğlum kucağımdaydi
Ben de arasam benimkide gelir mi acaba egzersiz ve yaptınız mı yoksa tamamen kendi kendine mi gelişti darısı başıma inşallah
Ayyy ne güzel allahım bana da nasip etsin catı muayenesinden sonra dogum. Artık kucagıma almak istiyorum. Koca göbegim ve ben bağımsızlığımızı ilan edicez yoksa
Ne kadar güzel olmuş. Denesem ise yarar mi ki
İnşallah canım bi avazda Rabbim kurtarsin
Bi o kadar da mucizevi ve Kıymetli
Ara bakalım yarın ne olacak
Dene kız sende dene
Ne kadar içten agladıysan demek ki baksana tek hakkın varmış onu da bunda kullanmissin kabul olmus gibi . Denk gelise bak Bu sabah şükür ettim az sanci hissettim diye herhalde dedim başlıyor yaşasın. Uyudum uyandim gecmis. Benim kiz benimle dalga geciyo
Tek hakkım olduginu keşke daha önce bilseydim
Bence yine de dogru amacla dogru yerde kullanmissin