38haftadan

38.6 haftadayiz varmi normal dogum bekleyen , sadece altdan bisey dusecekmis gibi oluyor bide bacaklarimda aniden damarlar cekiliyor ayagimi kipirtadamiyorum, baska bir tik yok sanci falan , sizce ne zaman gelir​:smiling_face_with_tear:

Bende 38+4 oldum bugün bek ağrım başladı ama şiddetli değil hayırlısı olsun sabırsızlıkla bende bekliyorum hurma yıyın bol bol yürüyüş yapın

Tesekkurler sizin icinde hayirli olsun inshAllah sag salim kucaginiza almak nasip olsun​:pray:t2::heart:

Ayy inşallah sabrım kalmadı benimde kucağıma almayı çok istiyorum ve zorlanıyorum açıkçası artık ama vardır bır hayır dıyıp beklemedeyiz​:joy: bol bol da salavat fln getırın işimiz kolaylaşsın

InshAllah yaa sabirimiz evet hic kalmadi , hem ilk bebek hem dogum korkusu , bebegi gorme istegi telasi butun duygular karmakarişik​:smiling_face_with_tear::pray:t2:Allah yar ve yardimcimiz olsun :heart:

38 haftalık oldum bende bu gün hayırlısıyla gelsin :smiling_face_with_three_hearts:

Biz 38+2 haftadayız. Gelmesini bekliyorum hayırlısıyla İnşallah hepimiz kucağımıza alırız

Bende 38.ne sancı ne kasılma ne bişi hareket ful içerde yedikçe iyiyor beyefendi

Bizde 38 olduk USG göre 40 hafta iki hafta önden gidiyor bebek iri.ama ne gelen var ne giden bel agrilari dışında hiç bir şey yok bide vajinaya baskı resmen kanalı tıkıyor WC cikamiyorum sancı falan yok yada ben hissetmiyorum geceleri zorlanıyorum yatakta onun dışında gündüz iyi

Bende 37+6 yım vajinamda aşırı bir baskı var başka hiç birşey yok bazen belime hafif ağrı vuruyor o da bazen sürekli olmuyor ne zaman gelir bilmiyorum

Doktoruma yalvardım resmenn en erken alabileceğiniz tarih verin dayanamıyorum kızlar ben benim kızda önden gidiyo 1 hafta kilosu 3450 olmuş 38.hafta yeni girdim perşembe sabahı inşallah kavuşucaz ağrılar sancılar arttı yani normal olsa katlanırdım ama yanaşmıyo hiç bir doktor SSVD için