38 haftalık hamilelik'te Bel ağrısı

38+2 haftalık olduk şiddetli bel ağrısı var sağ bacağıma basamıyorum yürüyemez oldum sizlerde böyle durum var mı daha önce başına gelen

Canım vücut ağırlaştığı için artık bacaklar taşımaz hale geliyor bel ağrında aynı şekilde kilo alımından dolayı ve karnım büyüyor ve son haftalardasınız zaten yalancı kasılmalar da olabilir ılık bir duş alabilirsin rahatlamak için

1 Beğeni

Annem ve eşimde öyle söylüyor ben korktum açıkçası bel fıtığı olmasından sanki öyle bi ağrı bide ayağımın üzerine basamayınca tırstım ilk hamilelikte hiç böyle bi şey yaşamamıştım

1 Beğeni

Yok canım bende fıtık sandım hatta ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce okadar ağrıdı ki ölüyorum sanmıştım eşim fıtık var kesin bişey var dedi test yaptım hamile olduğumu öğrendim doktorum gayet iyi dedi sanırım demirim düşük diye oldu kasılmalar olabılırmıs normalmiş

Ay inşallah öyle olsun yoksa yürüyememek çok zor dışarı çıkamıyorum evin içinde zor yürüyorum

Bende fıtık var acaba bir zararı olur mu bana sancı olurken :roll_eyes:

Bende de fıtık var ameliyat olmak söylenmişti ama fizik tedavisi ile devam etmek istemiştim o yüzden ameliyat da olmamıştım normal doğum yaptım hiçbir problemde yaşamadım abi belarım oldu hem de çok şiddetti oldu her iki nst’ye bağlandığımda bir an önce o vesvenin bitmesini ve bir an önce ayağa kalkmayı istiyordum ya o derece ağrım oluyordu ama doktorum da hiç sormadı bel fıtığım varmış şöyle olur böyle olur diye bir soru sormadı size tavsiyem en iyisi kendi doktorunuza bir danışın ona göre doğum belirleyin

1 Beğeni

Benim belirli doktorum yok ki devlet olduğu için hep doktor değişiyor ben aslında cam sakurada doğum yapmak isterdim ama hem uzak hemde orda hiç muayene olmadım olsam diyek doğumum olursa oraya giderdim ama yinede yarın gittiğim doktora söyleyecem bel fıtığım var diye bakalım ne diyecek :slightly_frowning_face:

Ama devlet de olsa senin muayeneden doktorla devam edebilirsin mesela burada Avcılar’da dediğim gibi ben Murat Kölük de Nurhan bey’e gidiyordum yani bir ilk iki ya da 3 aya oraya gittim 3 aydan sonra artık hani onu yapacağı bir şey olmadığı için doğumumda orada gerçekleşmeyeceği için özel hastaneye gittim ama sen gene doktoruna bir Danış

Hım anladim ama ben demiştim doktor ben belirli doktorum olsun istiyorum dedim numara olsun dedim bişey olduğunda ararım yada yazarım diye o bana dedi burası araştırma hastanesi biz hep burda deyiliz hergun deyisiyoruz dedi onun için de benim belirli doktorum yok ama yarınki doktorla konuşacam

Anladım canım onun zor oluyor ya halet dediğin gibi araştırma hastanelerinde sürekli değişebiliyor doktorlar memnunsan problem yok hastaneden gene yarın gideceğim doktora iyicene sor kafanda hiçbir soru işareti kalmasın

Soracam inşallah iyi doktor yok ki yani bu hastane Esenler hastanesinden daha iyi ben Esenlere gitim bir bin pisman oldum hep doktorlar hem hemşireler çok kötü davrandı

1 Beğeni

Bende mecburen Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi gidiyorum en iyisi o daha iyi diye biliyorum :blush:

1 Beğeni

Benimde arada oluyor meğer az sancım varmis