S. Aleyküm hamişler ve annişler bn 38.haftada dogum yapmak istiyorum 40 fln değil dogumum sezeryanda olmasıni istemiyorum normal bi doğum 38. Haftada olmasını istiyorum tabi takdir-i ilâhi ne zaman çocuk dünyaya gelir bilemeyiz bu sürecte acaba merdiven çok çıksam yürüsem fln olabilir mi pazartesi kontrolüm var unutmasam doktoruma da sorucam da Sizlerde bilgi verirseniz sevinirim
Bu arada bildiğim kadarıyla bu haftada doğan bebişler küvese girmiyo deilmi ???
Vallahi canım doğum senin istediğine göre olmuyor daha şu şekilde söyleyeyim sana benim kızım 35 haftalıkken doğdu oğlun da tam 40 haftayı doldurdu doğdu hani hiçbir şey senin istediğin gibi olmuyor biliyor
Bebeğinize bağlı. O ne zaman gelmek isterse o zaman gelir Siz merdiven de çıksanız, doğum kolaylaştırıcı şeyler de yiyip içseniz illa 38. haftada doğmayabilir. Kendinizi şartlandırmayın, akışına bırakın
Aleyküm selam canım. Hamilelikte patron bebişlerimiz oluyor. Onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar. Biz şuanlık sadece taşıyıcıyız. Ama hurma, ahududu çayı ve doğuma yönelik egzersizler yaparsan en azindan doğum sürecini kolaylaştırırsın İNŞALLAH
Son haftalar hiç geçmiyor cnm hele 37 den sonra heran gelebilir düşüncesi. Ama kendini buna odaklama sağlıkla zamanında gelsin sezeryan istesen bile çoğu doktor 39 dan önce gün vermez çünkü bebekler için bir hafta bile çok önemli
Kuluçkayaya yatan tavuk yumurtasına dışarıdan hiç müdahale eder mi? Civciv kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yumurtayı çatlatmaya başlar zaten. Bizimki de o hesap
kız bari ilişki ye dikkat et çünkü allh muhafaza kanama fln olur o yüzden ona dikkât işte 38 orta haftalar oluyo Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah sende benim gibi sabrszsn
Şuan sezeryan bile 39 da alıyorlar beyin gelişimi 38de tam gelişmiyor kendi oluruna bırakın suni sancı berbat zaten rahim ağzı uyusturucular fln veriyorlar ama bilgili. İşinin ehli doktor zaten böyle bişey kabul etmez risk yoksa