38.haftada doğurmak istiyorum 🤷‍♀️

S. Aleyküm hamişler ve annişler bn 38.haftada dogum yapmak istiyorum 40 fln değil dogumum sezeryanda olmasıni istemiyorum normal bi doğum 38. Haftada olmasını istiyorum tabi takdir-i ilâhi ne zaman çocuk dünyaya gelir bilemeyiz bu sürecte acaba merdiven çok çıksam yürüsem fln olabilir mi pazartesi kontrolüm var unutmasam doktoruma da sorucam da Sizlerde bilgi verirseniz sevinirim​:blush::tulip:

Bu arada bildiğim kadarıyla bu haftada doğan bebişler küvese girmiyo deilmi ???:woman_shrugging:

1 Beğeni

Vallahi canım doğum senin istediğine göre olmuyor daha şu şekilde söyleyeyim sana benim kızım 35 haftalıkken doğdu oğlun da tam 40 haftayı doldurdu doğdu hani hiçbir şey senin istediğin gibi olmuyor biliyor

3 Beğeni

Evet ama ne bilim hani çokça yürüyüş fln olunca doğmazmı:woman_shrugging:

Bebeğinize bağlı. O ne zaman gelmek isterse o zaman gelir :blush: Siz merdiven de çıksanız, doğum kolaylaştırıcı şeyler de yiyip içseniz illa 38. haftada doğmayabilir. Kendinizi şartlandırmayın, akışına bırakın :blush:

1 Beğeni

Bende senin gibi düşündüm son haftamda camları sildim dolapları sildim ama beyimiz 39 haftayı bitirdik 40 a girdik öyle geldi hemde sezeryanla dahada gelesi yoktu bence beklesem 41 haftada doğacaktı :roll_eyes:

1 Beğeni

Aleyküm selam canım. Hamilelikte patron bebişlerimiz oluyor. Onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar. Biz şuanlık sadece taşıyıcıyız. Ama hurma, ahududu çayı ve doğuma yönelik egzersizler yaparsan en azindan doğum sürecini kolaylaştırırsın İNŞALLAH​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ama ne bilim erkek bebeklerde gec doğuyo mu ne :question:vla artık doğurmak istiyom ya üffff​:confounded::confounded::confounded:

1 Beğeni

Ayyy bn daha 34 haftama bugün gırdim hep dua edıyom :pray::pray::pray: bn şimdi dayanamıyorum 40 haftaya kadar nasıl dayancm ya

Ay inşallah cnm ya bakalm şuan değil de 37 haftadan sonra hep egzersiz yapıcam :sweat_smile::sweat_smile:yeter artık evde tekim en azından bebişimle zaman geçiririm

Bende 35. Haftamdayım. Her sabah bebeğimin odasına gidiyorum. Artık seni kucağımda görmek istiyorum diyorum.:sweat_smile:

2 Beğeni

Son haftalar hiç geçmiyor cnm hele 37 den sonra heran gelebilir düşüncesi. Ama kendini buna odaklama sağlıkla zamanında gelsin sezeryan istesen bile çoğu doktor 39 dan önce gün vermez çünkü bebekler için bir hafta bile çok önemli

1 Beğeni

Bnde 34 haftamdaym bugun beşigi odama getirdım blki hisseder de çabuk doğar dıye :woman_facepalming::sweat_smile:

Doğru önemli ama bn de sezeryan istemiyorum hayrlısı olsun inşallah ne diyelim ama artık gelsin :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Kuluçkayaya yatan tavuk yumurtasına dışarıdan hiç müdahale eder mi? :smiling_face: Civciv kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yumurtayı çatlatmaya başlar zaten. Bizimki de o hesap​:smiling_face:

4 Beğeni

Aynn çok iyi anlattın ya​:sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Biz de civcivlerimizi hayırlısıyla bekliyoruz bakalım​:sweat_smile::sweat_smile::cherry_blossom:

1 Beğeni

Haklısınız. Gebeliğin son haftaları çekilmez olabiliyor. İlk kızım 41. haftada doğdu, ikinci kızım 38. haftada doğdu. Cinsiyetle alakalı değil bence :blush:

1 Beğeni

Ben de yarın tam 38 oluyorum korunmasız ilişki merdiven squat yürüyüş bütün tuşlara aynı anda basacağim umarım çok bekletmeden gelir :cherry_blossom:

1 Beğeni

:smile::smile: kız bari ilişki ye dikkat et çünkü allh muhafaza kanama fln olur o yüzden ona dikkât işte 38 orta haftalar oluyo Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::tulip::palms_up_together:sende benim gibi sabrszsn

Şuan sezeryan bile 39 da alıyorlar beyin gelişimi 38de tam gelişmiyor kendi oluruna bırakın suni sancı berbat zaten rahim ağzı uyusturucular fln veriyorlar ama bilgili. İşinin ehli doktor zaten böyle bişey kabul etmez risk yoksa

1 Beğeni