38 hafta sancı

Arkadaşlar 38+4 haftalık hamileyim cuma günü doktora gittim nstde sancın var dedi açıklığa baktı 1 cm açıklık var eve git sancın artarsa kanaman olursa suyun gelirse gel hemen dedi gonderdi o gün akşam kahverengi lekeler geldi muayeneden dolayı diye önemsemedim fazla daha sonra durdu zaten dün öğlen tekrardan kanlı akıntı gibi şeyler gelince acile gittim sen niye geldin muayeneden sonra normal onlar dedi sancın yok ara ara ağrın var açıklık da ilk doğumdan kalmıştır 1 cm önemli bişey değil evine git evinde bekle dedi şimdi hangisi doğru onu da anlamadım ikiside farklı şeyler söyledi bekliyorum bakalım şimdide neyin doğru olduğuna da şaşırdım :person_shrugging:

1 Beğeni

Bir.baska.doktora gidebilirsen.git canisi hem.icin rahat eder doktordan doktora fark oluyor Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

@tecrübeli-anneler

Nişanın gelmiş bir hafta sonra da doğumun başlayabilir bir kaç gün içinde de​:innocent: düzenli sancıların başladığında git hastaneye :innocent::cherry_blossom:

Bu hafta içi tekrardan başka doktora.gideyim bari şaşırdım kaldım :person_shrugging:

1 Beğeni

Nişan mıydı onu tam bilemedim kanlı sümüksü parçaydı muayeneden sonra biraz kahve leke geldi durdu ertesi gün o parça geldi acaba o da mi muayeneden kaynaklı yoksa nişan mi bilemedim

1 Beğeni

İhmal etme kendini takip et canisi

Tarifine göre nişan olduğunu anlıyorum. Son haftalardasın zaten sık nst ye girersin üstten muayne ve nst ye bağlanırsın sancın açılman veya bebeğin gelmesiyle alakalı anormal bir durum tespit edilir ama sende dikkat et :innocent::innocent:

Kaçıncı haftada doğum yaptınız