Bu haftalarda benim gibi mide bulantisi yaşayan ve istifra eden var mi çok fenayım sabah açken oluyo hep
istifra etmedim ama benimde sürekli bulaniyo 37. Haftadan beri 38 olduk şu anda da bulantım var baya doğuma yakın zamanlarda olabiliyomus galiba bulantı kusma ishal
Cok fenayim nefesim kesiliyo bide istifra ederken. İshalde var biraz Ama baska bi belirtim yik sanci nisan su
bu sürec beni cok yipratti. Telasa kapildim oda oda geziyorum Allah’tan eşim evdeydi
38 deyim bende de oluyor bulantı
Rabbim yardımcımız olsun
Aynen bebek aşırı baskı yapiyo birde nefessiz kalıyorum 3 gündür acile gidip oksijen veriyolar bulantida eklenince daha zor geciyo tabi valla bu zamana kadar hep normal doğum istiyodum ama doktorum bu gün sezeryan dese hayır demiycek durumdayım şu an
Ayy bende sezeryan dese hemen gidicem gibi ama bakanım yok 3.hamileligim sanırsin ilk
Rabbim vericek artk sabrını çoğu gitti azı kaldı az daha sabretcez hayırlısıyla alalim da kucağimiza bebeklerimizi
Merhaba benim sürekli tansiyonum düşük olduğu için sabahları açken çok midem bulanmaya ve halsizleşmeye başladım özellikle son iki haftadır şu an 34+4 bebek büyüdüğü için ona daha fazla besin gidiyor ve gece çok acıktığımızdan kalkar kalkmaz kahvaltı yapmak gerekiyor benim ebem yataktan kalkmadan yanında kuru gıda bişeyler bulundur ağzına bir iki lokma at iyi gelir hem miden bulanmaz hem kahvaltı hazırlayıp yiyene kadar idare eder seni demişti sizinde öyle olabilir dikkat edin artık bebekler büyük ve daha çok besin alıyorlar bizden
Amin inşallah canım
Merhaba teşekkürler deneyeyim bi inşallah işe yarar