Selam arkadaslar bgn kontrole gittim doktor 3860 gr dedi bebek icin 1 hafta önce 37. Haftasinda 3230 gr demisti bu kadar çbk böyle kilo alabilirmi diger cocuklarim düsük kiloda dogdu 3000 kiloyu gecmiyodu bi şasirdim şekerim flnda yok yani normal seviyelerde ve hersey gayet iyi haftaya gel dedi nstde de sancilarim cikti ama acilma fln yoktu normal doguramam die endiselelndim
4.500 doğuran bile var normal doğumla.İnşaAllah istediğiniz gibi doğum yaparsınız her bebekte farklı ola biliyor,son haftalarda kiloları çok fazla alıyor bebişler.Ben de 39 haftamda 3kilo 750 doğum yapmıştım
Maşallah 3480 di benimde normal doğuracaktım.nasip olmadi
İnsallah canım cok saol hic bu kadar kilolu beklemedgm icin sasirdim sizin de bebisiniz kilosu iyiymis allah bağislasin masallah
Herseyin hayirlisi ilk önce yavrularimiz saglikli dogsunda hangi sekilde dogum yapmisiz önemli dgl tbi mecbur kalirsak en sagliklisi sezeryansa tbki olcaz ama iste normal olunca sezeryan dan insan cekiniyo bi korkuyo
Çook teşekkür ederim canım inşaAllah senin bebişleri de ALLAH bağışlasın,inşaAllah sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Amin canim saol
Öncelikle maşallah sübhanallah Hiç korkma canım öyle bir yolunu bulup geliyorki ben ikinciyi 23 yaşım da 4.125 Gr normal doğum yaptım onda endişe etme sağlıkla gelsinler
Amin cok saolun masallh valla size bn hic kendime güvenemedim o konuda ama moral oldu en azindan olur insallah zamani gelince hayrlisiyla saglikli olsunlarda
Az kalmış sağlıcakla gelsin minik
Amin inşallah
Benim bebeğim de 1 haftada 800 gr almıştı ben de çok şaşırdım
Oluyormus demekki insan şaşiriyo ki 8 aydir 1 kilo aldim hamilelikte 6 kilo vermistim son ayda 3 kilo daha aldim demkki son ay bayagi farkediyomus yani