38+3 karın ağrısı

Kizlar bebek sürekli yukarı doğru baskı yapıyor kaburgalarima bı anda bıçak giriyor sanki öyle olan varmı

2 Beğeni

Sancıların başlamış bence canım.

1 hafta dir böyle ama sancı ya benzemiyor belimden kasiklardan bı ağrım da yok anlamadim

Karnında sertleşme var mı. Doktora gitsen bence iyi yaparsın canım.

Bende 28 haftalık gülüm kasılmalarım oluyor ve aynı senin gibi şikayetlerimde var

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Son zamanlar çok normal canım yeri daraldığı için hareketleri artık ittirme tarzında

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Bebeğiniz artık kendini itmeye çalışıyor, göğüs kafesinize baskı yapıyor. Ondan oluyor :blush:

Teşekkür ederim kizlar :smiling_face_with_three_hearts:Taş gibi zaten karnım ne zaman doğacak bilmiyorum çok heyecanlıyım

Benimde 38+3 regl ağrısı gibi agrim oluyor bugun biraz daha fazla hissettim o ağriyi hastaneye gidicektim ama biraz uzaninca geçti ağrım bu bir haftadır regli olucak gibi ağrım vardı şimdi de regli olmuş gibi bir ağrı var sanırım doğum yaklaşıyor ondan yani acebaa sancılarım mi başladı anlayamıyorum ki doğum sancısı nasıl aceba doğumun başladığını sancıyla nasıl anliycam

Benimde durmadan asagima vuruyor.:sob: hopluyorum yerimden.

Bende 38 haftalıgim 3. Doğumum olucak kasılmalarım çok artı doktora gitmiştim nstde hep sancı çıktı bir kaç girdim nstye sonra alt muayane yapıldı kaç defa açılma yoktu yatış vericekti ben kabul etmedim çıktım hastaneden şuan evdeyim yine ara ara kasilmam var

Bende 37+4 um agrilarim adet sancisi gibi karnım cok sert ve rahim agzim cok agırıyor

Benimde aşağı dusecekmis gibi ağrım var .Karnimda ve belimde adet olucakmisim gibi agrim oluyor .Yarın kontrol var bakalım ne olacak :roll_eyes:

1 Beğeni