38+2 soğuk algınlığı

Kizlar 38 haftaligim çok kötü usuttum ne yapsam geçer iyi gelir bebeğimde üşütür mü acaba boğazım ağrıyor burnum akıyor öksürük te başladı bugün ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı

Bebeğe, bişey olmaz bende baya kötü oldum öksürük ateş ne ararsan vardı doktoruma sormuştum öksürünce bile uzun sürüyordu boğulacak gibi oluyordum doktor bebeğe bişey olmaz demişti bol sıvı tüket dedi ilaç içemezsin dedi baktım geçmiyo öksürük öğürmeye kadar gidiyordu doktoruma yazdım o da şurup önermişti birde tereyağ pekmez kaynatıp içiyordum sürekli öyle geçti 3/hafta çektim ama

Benim son günlerim diye biraz korkuyorum bişi olur diye sen kaç haftaliktin hasta olduğunda benim 3 gün sonra hastane randevum var böyle devam ederse soğuk algınlığı ameliyata alır dedi cevremdekiler

Tam hatırlamıyorum yaa 26 27 falandı sanırım siz en iyisi doktorunuza yazabiliyorsanz yazın çevre çok biliyo herkes profesör olmuş moral bozmak için her şeyi söylüyorlar kafanıza çok takmayın insanları sağlıkla, gelsin inşallah

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi çevrede biraz korkuttu beni en iyisi doktorla iletişime geçmek

1 Beğeni