arkadaşlar. neden bu kadar uzun sürdü anlamadım . hiç sancım yok. annem şaşırıyor 12 gün var tam zamanında doğarsa. ama hiç sancım yok. arada alt bölgemde iğne batması gibi bısey oluyor 1 sn bile sürmeden geçiyor. ama sancı gibi değil. o da her gün olmuyor. kafam karıştı. ilk doğumum. yardımcı olur musunuz? hamileligim aşırı rahat geçti umarım doğumum da rahat olur. buradaki herkesin inşaallah
Canım, benim doğum yapacağım zamana kadar kasılmalarım yoktu. Hafif yalancı kasılmalar vardı ama belli belirsizdi.
38+5bendede hayla tık yok artik braktim oluruna ara ara kasilmalar yalanci agrilar giriyo geciyo saglikla gelsinler insallah
Benimde 39+1 ama hala tık yok sadece bugün cırcır olmuşum oda belitiletinden diyorlar ama. Bakalım
Bende 38+1 oldum bugün aynı durumdayım ya dün çatı muayenesi oldum doktor bebeğin başı kanala güzel gelmiş dedi sancın ağrın olursa acile gelirsin dedi ama tık yok valla heran doğadabilir dedi olmasa on gün sonra yine çatı muayenesine çağırdı bakacaz artık
Allah kolaylık versin canım
Nstye girdin mi sancı çıkıyor mu? Bazen hissedilmeye biliyor nstde sancı çıkıyor ama
Nst ye girdim ama normal çıktı sancı olsa söylerdi hoca büyük ihtimalle
39+5 teyim. Benim de durumum aynı
Daha önce farklı başlıklar altına da yazmıştım. İlk ikisinden doğuma kadar yalancı sancı akıntı su gelmesi vb olmadı. İlkinde 40+0 da gün içinde herşey oldu bitti. Hatta doktora gitmiştim 2 gün öncesi bi sıkıntı mı var hiç bişey yok diye bence iyi doğuma kadar vucuttan max verim.
Ben daha önce 3 tane normal doğum yaptım Hiç birinde yalancı sancı çekmedim Hiç nişan, kasılma,su gelme vs hiç bir belirtim olmadı.direk aniden gerçek sancı geldi,asssla geçmeyince hastaneye gittim hepsini de aynı gün doğurdum Herkeste aynı şey olmuyor
Hele ilk gebeler belirti beklemeyin.belki de aniden olacak herşey Ben de öyle oldu
hayırlısı olsun
Benim aniden başladı ama.uzun sürmedi
Evde başlar başlamaz gittim hepsinde
Toplam en fazla 3 saat sürdü doğumlarim
Kimi yarım gün evde çekiyor sancıyi Yarım günü de hastanede çekiyor anca doğum oluyo Sancı çektikçe yoruluyorsun doğum anına enerjin kalmıyor O yüzden herşeyin hayırlısı olsun Bi anda olup bitsin inşallah
Siz nasilsiniz hic dogum belirtiniz varmi
Aminnnnn inşallah
Hiç bi belirti yok Arada sert kasılma oluyo o da normal zaten Yeri daraldığı için geriliyor bazen O da kasılma yapıyo
38+4 bende de tık yok doktorum da sezaryen dedi zaten rahimde hic acilmam olmamış bayramdan sonra sezaryen olacağım
38+4 üz bizde benim sancım oluyor ya 34 den beri nst de sancım çıkıyor.
Benim ilk 41 de doğdu bu ikinci 39 korkuyorum çok bugün çatı muanesi oldum canım çıktı açıdan