38+1sezeryan dogum yaptım kızlar ve bebeğim şuan yoğun bakımda moralım çok bozuk cıgerlerı havasız kalmıs dedi doktor napcam bilmiyorum düşünceler karmaşık bu durumu yasayan var mı ![]()
![]()
Merhaba kaç kilo doğdu, doğum mu başladı neden sezeryan oldu
Endişe etme yoğun bakımda bir şekilde bebişin bu durumu atlatacak Allahın izni ile. Hiç yaşamadım bu durumu ama seni anlayabiliyorum aşırı stresli ve üzücü bir durum. Akciğerleri nefes almayı öğrenecek yakında. İyi olan şu ki haftasına göre ciğerler gelişimini tamamlamış. Sadece miniginin biraz egzersize ihtiyacı var annesi. İnşallah kısa zamanda kucagina alırsın bebegini.
Benım 2. Sezeryan
Bu yorum benı benden aldı agrılardan uyuyamıyorum üstüne bebısın orda olduğunu dusunmek çok yıpratıyor herşeye doluyum en ufak şeyden sinir oluyorum Allâh râzı olsun senden inşallah cnm
Merhaba Doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın
Öncelikle senin fiziksel ve duygusal olarak iyileşmen çok önemli. Bebeğin için en kısa sürede güçlü olman gerekiyor. Dinlen, beslenmene dikkat et lütfen. Bu durum çoğunlukla tedavi edilebilir ciğer gelişimi neredeyse tamamlanmış bir haftadır. Yaşadığı sorun büyük ihtimalle geçicidir. Yoğun bakım bu tedaviyi sağlamak içindir. Lütfen endişelenme ve kendini üzme ![]()
Sağ salim kavuşun inşallah, haftası çok güzel birkaç güne toparlar hemen, 33 haftada doğum yaptı arkadaşım sezeryan 4 gün kaldı küvezde, sizinde çok uzun sürmez
Moralini yüksek tut bebeğinle evine gideceğin anı düşün canını sıkma ve sakin kalmaya çalış dualarım seninle![]()
Benim bebeğimde 16 gün oldu doğalı 38+1 de sezaryen ile doğdu canım, ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor bu haftada artık sakın endişelenme. Bir kaç güne çıkarırlar bebeğini biraz egzetsiz yapıyordur annesi ![]()
Nasılsın canım bebeğin yoğun bakımdan çıktı mı? Sizi merak ettim
Idare ediyorum canım yok çıkmadı hala ![]()
![]()
Herhangi bir bilgi verdiler mi?
Sarılık baslamıs şuan da onun için tutuluyor
Sen emzirdikce geçicek inşallah ![]()
Oranı kaç cikti
İnşallah cnm şuan sut götürüp verıyorum sadece
Kaç kilo doğdu bebeğiniz
3.700 doğdu
Maşallah gayet iyi sağ salim alın kucağınıza
Amın inşallah