37 haftalık

Kızlar 37 haftalık dogum yapan varmı bi sıkıntı olur mu bebekte? 3 dogumum olacak 37+0 a gün verdi doktor

Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlatlar olsunlar inşallah sezeryan sa normal bence bence Çarşamba günü yatış Perşembe günü ameliyat olucam hayırlısıyla hiç korkma

Sezeeyan evet siz kacıncı haftada olucaksınız

Bu uygulama göre şuan 36h gözüküyorm ama e nabız göre 37 haftalık ben gün aldım bu Perşembe günü 37 haftalık Ken uygulama göre ama e nabız göre 38 haftalık olucam işte

Yani e nabız göre şuan 37h4 günlük gebeyim

Bu uygulama göre 36 h 4 günlük Perşembe günü ameliyat olucam hayırlısıyla Perşembe günü 37 haftaliga girerken aslında e nabiza göre 38 haftalık olmuş olucam yani ben e nabiza baz alıyorm uygulama kafami karıştırıyor cunku

1 normal doğum yaptım 5 sezeryan doğum yaptim

3 tane genel anestezi yapıldı 2 tane belden aşağı anestezi yapıldı sen hangisi yapican genel mi belden anestezi

E nabızda nerde görüyosunuz

E nabız ne alaka ya ultrasyon da hafta olarak byuk gozukur e nabızda degıl

Artık ultrasondaki değerleri e nabızda görebiliyomuşuz radyolojik görüntülerim diyince çıkıyo bebeğin kilosu haftası doktorlar e nabızlada paylaşıyo artık

Gir bak görürsün canım ugs ölçümleri doğru olmuyor canim her doktor farklı ölçüyor bunu herkes bilir kiminin bebeği önce gidiyor kimin bebeği geriden geliyor mesela bunu aldırmayın son adet tarihin uyumlumu sen ona bak gir e nabız yukarda hasta önersi yazıyor ileri tuş var tıkla gebelik takibi yazıyor bak gör kusura bakma da ben bu uygulama göre değil e nabız göre 37 haftalık 4 günlük bu Perşembe de 38 haftalık olucam

Evet görünüyor artk boşuna kağıt veriliyor bence böyle daha iyi kağıt sadece resim için ama tam bilgi e nabiza düşüyor bunu bilmeyen çok kişi var bacım ben hiç kağıt almadım e nabız da yazıyor okuyorsun

E nabız girince asada akılı asistan var ona tıkla sonra yukarda hasta onersii yazıyor ileri tuş var tıkla gebelik takibi yazıyor bak gör hata bı sonraki gitmen gereken tarih bile beli önceden e nabız görünmüyor du şimdi herşey e nabız da ne güzel

Bende e nabizda görünmüyor baktım yok

Ben baktım normalde 29+1 im ama orda 30 haftalık gözüküyor kilo falan gözükmüyor goremedim

Ben son adet tarihimi bilmiyordum tahmini tarih verdim kesin değildi yani bi gidiyorum 1 hafta ileride gösteriyoe bi gidiyorum tam dediğim tarihle uyumlu cıkıyor anlamıyorum

Onu radyoloji görüntülerim bölümünden görüyosunuz

Banada 1 hfta onde gdıyor dedı yani orayla e nabız farklımı oluyor