37 haftalık 4 günlük hamileyim sol kasıkta baskılı sancı yanma ile beraber 12 den beri 10 dk ile ağrı oluyor
Canım benim sakin ol öncelikle bu doğumun başladığına ya da doğumun çok yaklaştığına işaret edebilir. Ağrı geldikçe sertleşme oluyor mu? karnın taş gibi oluyor mu yani kanlı sümüksü pelte gibi bir akıntı geldi mi hafif pembe yâda kahverengi gibi
Yok Panik te olmadım ilk gebelik anlamaya çalışıyorum sarı akıntı geliyor sadece ağrı durmuyor 20 dk duruyor sonra devam ediyor bebeğin hareketide az gibi hissediyorum
@Seelloo1u bebeğin hareketleri yok denecek kadar azalırsa beklemeden hastaneye git olur mu, doğum başlangıcı gibi görünüyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah teşekkür ederim sancımı takip ediyorum geri göndermesinler diye doğum da çam sakuraya olduğu için hareketi suyu oynuyor gibi oluyor
Kuşum bi gitsen mi hastaneye ne olur ne olmaz
Ne yaptın gittin mi
Doktor yarın gel dedi aradım bugün herhangi bir lekenme veya kanama olması gerek dedi ağrım yok şuan ama yarın mutlaka çağır dı gidicem sabah erkenden bir de kan şekeri ölçüm istediydi zaten
Oohhh iyi bişey olmamış çok şükür haberdar et beni merak ettim çok
Mutlaka haberdar ederim Ayşe hanım şuan iyiz Allaha şükür acele etmek te istemiyorum başakşehir çam sakuraya hastanesi de uzak arabada var bir tanıdık gitsem geri gönderiyor lar çünkü benim yakınım öyle yapıtlar
Gittim ters doktora denk geldim ilgilenmedi pek bişey de demedi normal dedi nst girdim kağıdı verdim bakmaya bile tenezzül etmedi geçiştirdi bişey olur sada acile giderim
Ay söylenseydin bari ben tersliyorum öyle yapanı Allahın belası bir şey olursa şikayetçi olurum deseydin nst kâğıdını at bakalım beraber sancı var mı
Vermediler bende kalıcak dedi birde sancımı söyledim dk olarak doktora ters bir şekilde doğurdun mu bişey varmı dedi ben sakın kalmak zorundayım sinirimi biliyorum Nst 140 160 ta cizgiydi
O bebeğin kalp atışıdır kuzum o kadar sancı da doğum olur çünkü bi özele git bakalım yarın sabah olmazsa