Kızlar doktorum 37. Haftada sezeryan icin gel dedi ben erken diye tereddüt ediyorum 37 de dogum olan var mi
Bende 37 haftalık sezeryanla doğum yapıcam ama bende plasenta previa olduğum için şuan 35+5 haftalık olduk cuma günü gittiğimde gün verecek ama bebek çok şükür sağlıklı doktor sorun olmaz dedi bana 37 haftalık prematüre bebeklikten çıkıyormuş normal bebek olarak geçiyormuş
Saglikla kucagina al bebeğini insallah. Ben biraz korkuyorum ya
Bende korkuyorum ama doktorlar çok iyi ve seni motive ediyorlar ve bebeğini allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alıp onun kokusunu duyacaksın yani güzel şeyler düşün bende öyle yapıyorum
Aminnn Allah’ım izniyle inşallah
Plasenta previa bende öyleyim ama doktorum 38+4 gibi planlıyor sezryani bebeğin kilosu şuan canım
Bebeğin kilosu ne kadar di canım
37 . Haftada niye aliyo herhangi bi skntimi var canim
Gebe okulunda normal doğum haftasının 37 den başladığını söylediler içini ferah tut korkma
2680 gramdı 1 hafta önce
Plasenta previa totalmişim ve buna bağlı arada kanamam oldu 5 gün hastanede yattım çamsakuraya peritanoloji bölümüne gidiyorum sürekli takipliyim peritanoloji bölümündeki tüm doktorlara muayanede 37 de sezeryanla doğum yaparız dedi herşey yolunda bebek sağlıklı dedi en erken 37 diyorlar
Saglikla al kucağına inşallah Rabbim o dar kapidan hepimizi ferahlığa çıkarsın
Bende plesenta previa major var doktor 39 40 a kadar bekleriz dedi sezeryan için acele etmiyor, ama bende hiç kanama hastanede yatma perinatoloji takibi falan yok. Maşallah çok sağlıklı çok iyi kafası 10 gün önde kilosu güzel diyo hep doktor bakalım doktorun söylediği gibi 39 40 ı beklicek mi bebek daha erken sancı kanama ya da su olursa gelirsin hemen alırız dedi. Bugün 34 oldu bakalım ne zaman gelirse artık
Bende gebelik sekeri ve gebelige bagli yüksek tansiyon var. Bu yuzden perinatoloji Uzmanı 37 de alacağız dedi
Bana da doktorum 38 den sonra alırım dedi herşey yolunda şükür hamileliğim de hatta 38+4 oluyor