Kontrole gelmistim oysaki sancım çıktı alttan muayene sonrasi dahada sıklaştı sancı 2. Ve 3. Nstde daha fazla sancım cikti bizede dua edermisiniz daha cok küçük gibi geliyo bana 3 kg olmuş maşallah ama korkuyorum inşallah küveze girmeden saglikla kucağıma alirim
doktor normal 37de dogabilir dedi ama endişeliyim
Rabbim yardım etsin sağlıkla çık ordan hiç bir şeycik olmaz kilosu yeterli yetrki sağlık sorunu almasın
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ve kilosu haftasına göre gayet iyi bildiğim kadarı ile 34. Hafta gibi bebeklerin çoğu küvezde kalıyor ama sen doğum yaparsan büyük ihtimalle küvezde kalmaz bebeğin sağlıkla kucağına alıp evine dönersin inşallah
Sağolun Allah razı olsun. Sancılarım 5 dk altına düştü ama basınç yok şuan şükür. Bekliyorum 1.5 saat sonra tekrar nstye baglicak
37 haftalık dogurdummm benn küveze girmedi
Yaa maşallah kaç kilo dogdu acaba
3190 gram
Kilosu gayet iyi küçük olarak görmeyin.Ilk gebeliğimde 37 haftada 2820 gr ile taburcu olmuştuk.Sariligimiz az miktarda vardı ona ragmen hastanede bir gün kalip eve döndük.
Haftalarimiz yakındı sizle,Allah zamanında hayırlısı ile dunyaya gelmeyi nasip etsin.Küvezlik bir durum olacağını zannetmem.Güzel düsünelim Allah yardımcınız olsun
Canım bende geçen hafta tam 37 de doğum yaptım çok şükür küzveze falan girmedi. Pozitif düşün güzel şeyler olsun sağlıcakla gelsin bebişin
Geçenlerde bende 37yken acile gittim aşırı baskı yapıyordu kzıım yürüyemiyodum sandalye ile girdim doğumhaneye nstye 2 saat nst ve sonuç eve geldim sanırım benimki yalancı sancı eve gelişim de benim isteğimle oldu ağrım azalmıştı bişeyde vermediler serum vs uzandım geçti yorulmuştum Ogün ondan oldu galiba açılman var mı senin muayene oldun mu?
Cok sagolun Allah razı olsun sabah tekrar alttan muayene edicek şimdilik bekliyorum
1 cm acilma var 2 defa alttan muayene oldum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kilosu cok iyi çok şükur 2 kilo bile doğup küveze girmeyenler oluyor yeter ki sağlıklı olsun Sancı ne kadar olunca doğum başlıyor acaba
Allah yardimcin olsun inslalh saglikla kucaginiza alirisniz bebisinizi
20 dk da bi en az 3 sancı olmasi gerekliymiş ama en önemlisi acilmanin 8 9 cm olmasi diye biliyorum
Akşam sancılarım kesildi çok nadir ve kisa sürüyo simdide imza attim cikicam birazdan
Doğum yapmadın mı yalancı sancımıymış
Kilosu iyi kuzum kafana takma ilk oğlum 2490 doğdu 38 . Haftada kuveze girmeden cıkmıştık hastaneden suan 37+2 yim 3 kilo olmuşuz
Yalanci sanci da degil sanirim ben stres yaptim çünkü 5 dknin altına düşmüştü sancilarim serum baglaninca düzeldi
Benim ilkimdem öyle 38de dogdu 2500lehastaneden cikmistik küveze girmeden ama insan yinede endişeniyo diğer odadaki gebeler hep gününü doldurmuştu ister istemez kafama taktim