Utanarak soruyorum ama pozisyon nasil olmalı iliskide ve de 37 haftada yapan varmi cevaplarsaniz sevinirim pozisyon konusunda zorlaniyorum
Merhaba çok az kalmış yapmasanız daha iyi 35 -36 gibi bırakmak sizin içinde rahat olur çünkü büyüdükçe zorlaşıyor
Doktor normal dogum icin onerdi o yuzden 3 4 aydir hic yapmiyoruz zaten
Bence de yapmayın tutun kendinizi. Bir de bebek büyük ihtimalle aşağıya doğru dönmüştür, tehlikeli olabilir ilişkiye girmek. Ben de 37. haftadayım ödümüz kopuyor bir şey olacak diye.
Gebe okulunda bize özellikle o haftalarda sık ilişki olması gerektiğini söylediler. Normal doğum için faydası oluyormuş, hatta korunmasız ilişki olmalı. Son hafta da doğumun başlaması ve kolay olması için her gün olması gerektiği söylendi. Mutlaka yapılmalı vs demiyorum ama sakıncası yok diye biliyorum.
Zararli degil dogumun baslamasini kolaylastiriyor
Bende 37. Haftadayim ve kontrolllu bir şekilde yaşıyorum düzenli bir şekilde ne zaman istersek yaşıyoruz hiç ağrım kanamam olmadı çok şükür riskimiz olmadığı için de sakınca görmedik. Zaten cinsel ilişki son haftalarda özellikle önerilen bir şey doğum için. Özellikle normal doğum istiyorsan çok iyi geliyormuş. Erkeklerin sperminin suni sancı ile aynı etkiye sahip olduğunu ve açılmaya yardımcı olduğunu öğrendim… Zaten hormonal olarak da zevk aldıginiz için oksitosin hormonu salgılanıyor ve stresi azaltiyo. Oksitosin hormonunun doğuma da çok faydası var.
Evet size katiliyorum ama korkum pozisyonda kasilmak istemiyorum 4 aydir ya yapmayinca korkuyorum sırt ustu olsa sikinti olurmu aceba
Sırt üstü 3-4 dk dan fazla yatmayın demişti ebe gebelik okulunda, eğer 3-4 dk dan uzun sürecekse bi süre sonra değiştirmenizi öneririm
Hiçbir sıkıntı olmaz merak etme canım rahat ol. Zevk almaya bak. Hiç korkma.
Ne alaka cnm Allah aşkına tam tersi ilişki normal doğumu başlatır istediğiniz kadar ilişki yaşayın hic bisey olmaz eğer bi problem yoksa gebeliginle ilgili
Hayir hiçbir şey olmaz pozisyon değiştirek yapın