37. Hafta (vaginada baskı doğum belirtisi'mi?)

37+3haftalık hamileyim. Ve bugun tam 3 kez vaginamda şoyle bir şey hiss etdim.

Sanki bebek bacagını sokup cıkardı.

Bebek geliyor diye eşimi çagırdim her defasında.

Bebek gele bilirmi bu durumda? Dogum yapan annelerde boyle bir sey olmuşmuydu? @Giz9435 @Funda @NURAN

2 Beğeni

Doktoruna git her an doğum ola bilir son haftan çünkü

1 Beğeni

Akinti vs var mi ya da surekli tuvalette gitme istegi

1 Beğeni

benim dünden beri tualete gutmelerim var eskiden de vardı ama bu kadar diyildu ara sıra da ağrım oluyor ben de 37 +4 üm

2 Beğeni

Gün icinde gitme istegi cok degil ama gece sabah kadar 3,4 kez gidiyorum. Akıntım dün vardı çamaşırımda. bugün çamaşırıma biraz degmiş yine. @Giz9435

2 Beğeni

Senin adet tarihin 22.Kasım bende 23 kasım sen aslında benden geridesin 37+2sin sen canım . Ama neden 37+4üm diyorsun anlayamadım​:roll_eyes:

Onlar normal yani soyle soylim ıkınma hissi gibi bir sey gelirse özellikle ishalmis gibi o zaman dogum baslangic belirtisi olabilir :blush: @Nergiz13

2 Beğeni

Benim son zamanlarda akintim sari renkteydi ve gittikce artmıştı enfeksyon mu kaptim demistim ama yoktu şükür

1 Beğeni

Tuvalete gitme istegi kasilmalarin olabilir. Kan varmi. Suyun bi balon icinde farzet bi igne ile patlatirsin Ya once taraftan akar gelir tutamazsin. Sonra bebek iceride kuru kalmamasi Arka taraftaki sivi yavas yavas bosalir. Arayip bilgi alsan iyi olur Bide tavsiyem depend kullan. Gercekten kurtarici.

1 Beğeni

adet tarihim geridryse aksine hamileliğmiz önden gitmeli yani ben 20 kasım olsaydm sen 23 3gün brnim bebek seninkinden ilerideydi 1gün farkmız var ama ben 22 kasm sen 23 uygulamaya da öyle yazmıştım kayd olmşdum

3 Beğeni

pardon Doğru :joy: uykusuzluk kafamı bozmuş galiba :grin::roll_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım​:heart:

Bebekler bas donmemisse normal yolla ayaklariyla gelmez bas asagi gelir donmemis olursa Sezeryan ve acilma olmadan da gelmez hemen canim ama yinede acile gudebilrsin nst girersin belli olur

Bnde 37 +3 um canm vajinada arada batma hissi oluyor ve bugun ara ara agrim oldu skinti bende de cok var cok sinir stres var napicm bilmiyorum

Sanci gibi gelmiyor sanki canim alistirma agrilari olabilir vücut kendini diguma hazırlıyor

Dun akşam bende cok kotuydum kasilmalarim vardi ama cok sukur uyuyunca gecms sabaha hic biseyim yoktu yalanci agrilar dedigin gibi