37 hafta suni sancı ile doğum

Kızlar merhaba kızımın karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş şuan 35+2 doktor böyle durumlarda fazla beklenmediğini 37. Haftada doğurtacağını söyledi suni sancıyla. Rahim ağzının durumuna göre yumuşarsa şunu sancı ile dedi eğer hiç bir şekilde müsait değilse anca o zaman sezeryana alır sanırım. Suni sancıdan korkuyorum. Aranızda 37. Hafta suni sancı ile doğum yapan var mı korkuyorum

Ben de 35’te kilo alımının olmadığını öğrendim. Beslendiği damarda direnç çıktı,bizim de karın çevresi küçüktü yani. 37’de alıyoruz dendi 37’de kontrole gittiğimde kilosunda hala değişim olmayınca aynı gün yattım. Kilosu az olduğu için vajinal doğurabileceğim söylendi ama açılmam olmadı suni sancıya rağmen araya birini soktuk öyle sezeryan oldum devlet hastanesinde yoksa onlara kalsa daha bekletirlerdi. Doğup dışarıda büyümesi daha rahat olur dedi doktor 6 ayında yaşıtlarını yakalar dedi Çok şükür de öyle oldu zaten küçük doğduğu için daha çabuk toparlıyor elhamdülillah.

Bana da suni sancı vereceklerini söylediler acaba işe yarar mı ya yine de açılmam olmazsa boşuna suni sancı çekmiş olcam son çare sezeryana alırlar sanırım umarım açılma olur

1. Haftada kesin doğacak diye kararlaştırıldı ise sen açılma olması için hurma ye,ananas ye açılma için neler yapılıyorsa araştır yap Allah’ın izniyle sağlıcakla ve kolaylıkla olsun suniye gerek bile kalmasın diye umuyorum :hugs::hugs:
1 Beğeni

Çok teşekkür ederim evet 37 de kesin dendi hurma yemeye başlayım bol bol hareketle inş kendi açılmam olur teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

Her şey güzel geçsin sen ve bebiş için,iyi haberlerinizi bekliyorum mutlaka etiketle​:hugs::hugs::hugs:

1 Beğeni