37.Hafta bebek kilosu

Tuzla Devlet Hastanesi’ne gidiyorum 30.haftadan beri ve memnunum aslında ama eşim normal doğuma kendisi de girmek istediği için Pendik Medipol’e gittik dün.Belki prenses doğum seçeneğimiz olabilir diye de bi bakalım dedik.Devlette bebeğin kilosunu 2711 ölçtü doktorumuz 1 hafta önce ama dün özeldeki doktor 3200 dedi şok olduk.Olabilir mi böyle bişey?Haftada 500 gram alır mı bebek tam 37 +0 da bu ağırlık bana biraz çok gibi geldi.Amacım sağlıklı bir normal doğum.Yorum yaparsanız çok sevinirim :cherry_blossom:

Merhaba canım. Bende şuan 37+4 üm. Gectigimiz hafta perşembe günü kontrolüm vardı o zaman 36+5 dim. 3 kg civarında ölçtü doktor kilosunu. Fazla falan da demedi. Ayrıca ölçümler cihazdan cihaza değişkenlik gösterebilir. Yani iki farklı hastanedeki ölçümleri birbiriyle kıyaslama. Ama 3.200 bile olsa haftasına göre normal yani belki biraz tombiş olacaktır olabilir

1 Beğeni

Bi haftada 500 Gr duyunca çok şaşırdım ondan bi sorayım dedim herkes bu şekilde mi diye​:blush:Teşekkür ederim cevabın için canım​:cherry_blossom:

Usg aletlerinde eksik veya fazla olcum olabiliyo canim ben 37 de kontrole gittim 3.200 dedi 38+1 de sezeryane girdim ameliyata alinmdan once tekrar bakildi ordada 3.200 cikdi hatta bi haftada hicmi kilo almamis diye dusundum 3.500 dogdu

Sağlıklı olsun bebeğim önceliğim bu her anne gibi tabi ki ama normal doğum istiyorum o yüzden acaba sıkıntı olur mu diye de korktum bi yandan.+/-500 dedi doktorum da evet.Devletle özelde bu kadar fark olunca şaşırdık biz de.Bu arada bebeğini sağlıkla büyüt inşallah canım :palms_up_together:t2:

aslinda son haftalarda 300grm civari aliyor ama minicik olcum hatasi farkediyo kiloda.sagligi yerinde 3kilo bile olsa gayet iyi bence daha zamanin war nasilsa kilo alir dahada​:slightly_smiling_face:

Ben de daha fazla alıp doğumun zor olmasından korkuyorum ya zaten :blush:

olmaz inslh hata payida olmus olabilir.haftada bir sanirim gidiceksiniz kontrollere artik baya ilerlemissiniz 3700le dogum yaptim cati genisliginede bagli bi durum kilosu acikcasi.

1 Beğeni

Nasıl bir doğum deneyimi yaşamıştınız acaba anlatabilir misiniz?

Bende 34-35 de gittiğimde 2.4 demişti doktorum. Şu an doğuma 2-3 günüm kaldı bu gün kontrol için gittim 3.2kq dedi ben bir şok​:sweat_smile: normal doğum yapcam ama nası yapcam artıkın sorular içindeyim​:joy::joy::joy: "bu kadar hamur işi yersen olacağı budur " diğe kendi kendime söyleniyorum öğrendiyimen beri.

2 Beğeni

İnşallah güzel.ve kolay doğumunuz olur kızlar endişe etməyin

1 Beğeni

hic korkma sikintinetme ben ilkini 3450 ikinciyi 3700dogurdum bilda yuru acilman kolaylasir.rabbim ozamanlar bi guc veriyo gercekten.1 2dikisle dogumumu yapmistim

1 Beğeni

Aynı benim mod :joy:Allah’ım kolaylıkla ve sağlıklı bir normal doğumla kavuşmayı nasip etsin size de,bize de, tüm bekleyenlere de​:palms_up_together:t2:

1 Beğeni

İnşallah :palms_up_together:t2:Bizim için dua eder misiniz :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Tabiykide canim benim dualarım sizinlə Rabbim hepinize kolaylik versin sağ salım alasiniz kucaginiza həpiniz inşallah

1 Beğeni

Aminn inşallah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Bende bi zamanlar sizlər gibi konusuyordum.hep burda Bende erkən doğum riskim vardı 28 haftadan Bana sağolsunlar eski kızlar cok yardimci oldu dogucam diye diye 38+2 haftada sezaryan oldum inşallah sizlerde Həpiniz iyi bi şəkildə doğumunuz olucak bebeyinizi sağlıkli şəkildə kucaginiza alacaksiz

1 Beğeni