37+4 kasılma ve idrar

Kızlar merhaba öncrlikle görsel için kusurabakmayın bugün 3.cü kez idrarımı yaptıktan sonra peçetede minik bi kan gördüm sabahtan beri kasılmalarım var yarım saatte birde idrara çıkıyorum az miktarda enfeksiyonumda var yanmada oluyo normalmidir

Canım öncelikle geçmiş olsun doğumun yakın olduğu için her anormallik gördüğünde doktora danışmalısın ama idrar yolu enfeksiyonun varsa yanma ve idrarda kan oluyor çok minik şekilde öyleyse bile bunu tedavi ettirmen lazım

Enfeksiyon için doktor zaten doğuma bişey kalmamış çok ağar şikayetlerin yoksa boşu boşuna ilaç yazmıyalım antibiyotik yazıcam yoksa dedi bende istemedim belki dokunur diye küçük tuvaletlerim bazen 15 20 dakikaya düşüyo arası rengide çok açık hafif sarı gibi oyüzden anlıyamıyorum suyummu gidiyo idrarla diye

Sık sık tuvalete çıkmak doğuma yakın çok normal ama su gelmesiyle karışıyorsa yine doktor görmesi lazım en azından usg muayenesinde su azalmış mı söyler en zorlu zamanlardasın çok dikkat et

Dün sancım vardı sabah 4 e kadar arar ara sürdü en sonunda acile gittim bakıldı bebeğin doğum kanalına girmeye çalıştını söyledi doktor çok güzel baskı yapıyo dedi alttan yaptığı muaynede hatta kafasını bile hissedebiliyorum dedi ama açılmam filan olmadığı için eve gönderdi bi sıkıntı olursa gel hemen dedi