37+4 biz elendik kızlar

Kızlar öğlenden belli bebeğin hareketleri çok azdı akşam 11 gibi doktorumla konuştum hemen gel dedi ultrasonda da hareketleri baya az olunca acil sezeryana aldılar çok şükür doğumum sorunsuz geçti :hatching_chick:

6 Beğeni

Hayırlı olsun Canım rabbim annali babali büyütsün inşallah ahırlı evlat olsun inşallah :heart: peki devlete mi sezeryan oldun canım :roll_eyes:

Teşekkür ederim :cherry_blossom: hayır benim özel

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşaallah :cherry_blossom:Kalp atışlarında filan problem var mıydı sadece hareketi mi azdı?

Teşekkür ederim kalp atışında bir problem yoktu sadece hareketleri çok azalmıştı:cherry_blossom:

Teşekkür ederim seninkini de öyle​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Lohusalıgın hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebısını darısı bizlerin başına :heart:

Lohusalığın hayırlı olsun canım :cherry_blossom: Allah analı babalı büyütsün güzel günlerini görmek nasip olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim sizlerde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :cherry_blossom:

Saglıkla büyüsün. Kaç kg dogdu :smiling_face:

Ayyy cok sevındımm hayırlı olsun canım ya darısı basımıza bebek yanındamı pekı 38 den sonra alınıyor demıstı bana doktor gelısımı tam yanı dımı

Hayırlı olsun bebeğiniz küvezde kaldımı benimde planlı 37+3 te sezeryan olacak

Bana mı dediniz canım :roll_eyes:

2980 gram doğdu canım :cherry_blossom:

1 Beğeni

Evet yanımda çok şükür :cherry_blossom: gelişimi de tam :hatching_chick:

1 Beğeni

Hayır küveze alınmadı sağlıkla kucağınıza alın sizde​:cherry_blossom:

Cok guzel ya gozun aydın ALLAH sağlıkla sırhatle buyumeyı nasıp etsın ınsallah​:pray::pray::pray::rose::rose::rose::rose:

1 Beğeni

Maşallah 🩷 bende 37. Hafta sezaryen olucam inşallah :hugs: lokal mı oldun canım biz 32+3 olduk

Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın​:cherry_blossom:

Evet lokal oldum o an hiçbir şey hissetmedim yani korkuttukları kadar yok tek sıkıntım ilk ayağa kalkma oldu sizde sağlıcakla kucağınıza alın :cherry_blossom: