Kızlar bugün gittim kontrole son adet tarihime göre bebek 38 haftalık fakat bugün detaylı ultrason da 37 haftalık çıktı kafam karıştı resmen doktor 37 haftalık dedi ,nts falan girdim doktor artık sancılarının başlaması gerekiyor dedi bı kaç birşey önerdi (ilişki gibi ) ve bebeğin kilosu 3.332gr çıktı sizce güzel mi kilosu,ve sizlerde ultrasona göre mi doğum yaptınız?
Bebeğin 1-2 hafta geride kalması problem yaratmıyor genelde. Sezaryen mi olacaksınız, doktorunuz neye göre sancıların başlaması gerekiyor dedi ?
Bendede hic sanci yoktu acilma bile 40 haftayi tamamladim 40 hafta hatta 41 girdim hic acilma yokti sezeryan oldu kilosu iyi gibi bence benimde 3.500 dogumda acele etme kalp atislari vs normalse derinden gelmiyorsa bir hafta daha bekle bence ama emin ol cocuk sikismasin
Normal doğum dedi sona kadar bir sorun çıkmazsa eğer . bilmiyorum canım neye göre dedi ama sancılarının başlaması gerekiyor dedi haftaya bidaha gel dedi
Sanırım artık kontrollerim sıklaşacak canım haftaya birdaha gel dedi
Son haftalarda cagiriyor aynen stres yapma ben ikinciye hamileyim bugun benimde kanamam oldu sukur iyi cocuk haftaya baksin 39. Haftan oluyor gerek gorurse alsin son haftalarda cocuk sikisiyor karinda benim sikismisti ben illa normal dog. İstedim hic bir cm acilma bile olmamisti atlatirsin insallah allah kucagina almayi nasip etsin
Hic sancin yoksa sezeryana alsin kendinj hic riske atma yok suni sanci falan tabi sen daha iyisini bilorsin
Aşkım devlette planlı sezeryan yapmıyorlar maalesef yolda bende sordum onu isteğe göre yapmıyoruz dedi
Anladim benim ozeldeydi
Ben son adet tarihime göre doğum yaptım ultrasonda çıkana cok takılma bebişin kilosu falan da güzel sağlıkla gelsin kendine stres yapma
Bence kg çok güzel
Doğru diyorsun canım yapmam gereken şey sağlıklı bir şekilde doğmasını beklemek
dogurana kadar da alır biraz diye tahmin ediyorum
Belki yalancı kasılmalardan bahsetmiştir