37+3 haftalık gebelik

Kızlar 37+3 haftalık hamileyim sabahtır adet ağrısı gibi bir ağrı var karnımda ve belimde normal midir

1 Beğeni

Canım yalancı sancı olabilir bende geçen hafta 37+5 ken yaşadım bu durumu ama hala sancım tam başlamadı sen istersen gene bi doktora görün herkesin aynı değil çünkü bazıları erken doğum oluyor inşallah seninkiside yalancı sancıdr.normal doğum sancısı olursa hiç durmaz belin karnın alt tarafları sürekli ağrır.

1 Beğeni

2 gün sonra kontrolüm var fazla ağrım yok ilk gebeliğim olduğu için tam bilmiyorum napmam gerektiğini etraftan duyduğum kadarıyla dayanilmıcak bir sancı oluyormuş oyüzden bekliyorum

2 Beğeni

Aynen öyle canım valla dayanılmayack bir sancı oluyor korkma ama hele bir doğsun inşallah bütün ağrı ve sancılarını unutrsn inşallah benim bu 3. gebeliğim başıma ne geleceğini bildiğim için ne yalan söylim biraz korku var ama doğduğu zamanki anı hatırlaynca teselli oluyorum geçiyor çok şükür :slightly_smiling_face::heart:

1 Beğeni

Bende tam sancım gelmeden gitmiycem hastaneye şiddetli sancım olunca gidecem ki doğumumu yapayım bian önce iki oğlumdada öyle oldu çok şükür :palms_up_together:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

1 Beğeni