Merhaba arkadaşlar iki kere nişan lekesi geldi fakat acilma veya suyum gelmedi daha sancim var 3 gündür sabah devlet hastanesine acile gittim alttan muayene yaptilar acilma yok doğuma daha var dediler tecrübeli anneler yazabilir mi bu konuda yarin da özele gideceğiz
Sümüksü müydü
Bir kaç güne suyunda gelir hazırlıklı ol haydi hayırlı haberlerle canim
Evet koyu renkli sumuksuydu iki defa geldi
Teşekkür ederim amin inşallah
Nişandan sonraki süreç farklı olabilir canım sancını takip et. 5 dakikada bir gelen 1 dk sancıların olduğu zaman ve bu 1 saattir devam ediyorsa hastaneye gidebiliriz doğum yakın demek diye biliyorum
Sancilarim devamli özellikle dün geceden bu yana 5 dk da bir ve devamli acile gittim doğuma daha var dediler ama bu sancilar normal değil canim cok aciyor özellikle sirtima keskin bir şekilde giriyor nişan da geldi galiba doğumum yakin bide bebeğin haftası önden gidiyor adet takvimine göre 37+2 ama bebeğin ultrasondaki gelişimine göre 38+2,haftalık
Hadi inşallah o zaman hayırlısı ile bir an önce doğumun gerçekleşir. Nişanın gelmiş sancında 5 dk da bir indiyse belki sabaha doğurursun bile ay çok heyecanlı ya merakla bekliyorum haberini
Sancılarınızın düzene girmesini bekleyin bence. Çok heyecanlı bir bekleyiş
Sancılarınız 5 dk.da bire düşünce hastaneye gidebilirsiniz
İnşallah Ama daha Suyum gelmedi yarina kadar gelmez diye düşünüyorum yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek inşallah bu halde beni bekletmeyi düşünmez çünkü dayanilacak gibi degil sancilar
Hiç belli olmaz canım sen ne olur ne olmaz son hazırlıklarını yap ve bence hastaneye o şekilde git. Suyun belki doğum esnasında da gelebilir belli olmaz ki. Eğer gerçelk doğum sancıları çekiyorsan 10 dk da bir 3 kere sancın oluyorsa açılman da oluyorsa doktorun seni eve göndereceğini sanmam artık
Ayni şekilde oluyor sancilar git gide şiddetleniyor şuan saat 3 ben uyuyamıyorum canım aciyor yatakta daha kötü oluyorum rabbim yardımcı olsun çok zor bir süreç
Güzel bir doğumunuz olur inşallah
Çok heyecanlandım ben de sizinle birlikte
Evet, kolay değil maalesef ama siz güçlüsünüz
Nasıl oldun canım
Bende çok merak etdim nasıl oldunuz?
Merhaba doğum yaptim merak eden herkese teşekkür ederim nişan geldi o gece sabaha kadar sanci çektim sabah 6 da suyum geldi önce acile muayene oldum acilmam yoktu sonra özele gittim bir santim tek acilma vardı suyum geldiği için bebeğin hayati tehlikeye girecekti kortum sezaryen olmayi istedim ebe de normal doğum önermedi bana
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusaligin hayırlı olsun canım
Lohusalığın hayırlı olsun
Sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah bebiş
Tebrik ederim canım gözünüz aydın
Amin cnm çok teşekkür ederim darisi bekleyenlerin başına inşallah biraz zor bir süreç ama bebeğini koklandigin an herseyi unutuyorsun