37+2 haftalık hamileyim 2 buçuk cm açılmam var nişan geldi fakat sancı yok doğum yakın mıdır acaba ?
Aramıza hoşgeldiniz🪻
@NURAN arkadaşımız 2cm açılmayla kaç hafta sürdürmüştü hamileliğini
Merhabalar
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
- haftamdan 38. haftaya kadar 2 cm açılmayla geldim. Nişan lekem geldi 37+3 te. 38+1 de de doğumum gerçekleşti
Merhabalar bende yeni katıldım.nişan geldiyse doktorunuzla iletişime geçmelisiniz bence
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Teşekkürler aslında gebeliğim 34.haftasindayim ama burayı yeni keşfettim siz kaçıncı haftadasiniz acaba
Merhaba @Seymakym hoşgeldiniz nişan geldikten sonra akşamina doğum yapan da var 1 hafta sonra yapan da var
Merhaba @Merve69 hoşgeldiniz
İlk doğumumda nişan geldi oğlumun hareketlerini takip ettim normalde yemek yedikten snra kıpırdamaya başlardı hareketleri de az hissedince korktum ertesi gün kontrolüm vardı hareketleri hissetmiyorum diyince hemen gittik 4 cm acılma vardı sancım yoktu doktor doğum başlamıs diyip yatışa aldılar hastanede suyu patlattılar snra sancı gelmeye başladı öğlen gittim akşama doğum yaptım şükürler olsun 4 bucuk yasında bi oğlum var şimdi abi olma heyecanında
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Ne kadar güzel geçirmişsin doğum sürecini, darısı bu doğumuna
Benimde ilk gebeliğimde tam 34. Ü haftamda nişan gelmişti 3cm açıklığım vardı ertesi gün doğum yapmıştım. Üzülerek söylüyorum erken doğum nedeni ile bebeğim küvözde yattı 20 gün. Doktorumla iletişime geç canım ihmal etme ne olur ne olmaz
Teşekkür ederim hepimize Allah kolaylık hayrlı doğum versin inşallah
Merhaba @Atak hoşgeldiniz
Merhaba hoşbuldum
Merhabalar bebeğinizin cinsiyeti neydi acaba?