Kızlar size daha önce demiştim 4 santim açıklık var diye aradan 4 gün sonra sancım başladı Hastaneye geldim 5 santim saat 10.00’da geldim 1’de de kavuştuk çok zorlu bir süreçti ikinci çocuk olmasına rağmen 12 diksim var ilk çocukta 5 dikisti yine de çok şükür kurtulduk biz darısı bekleyenlerin başına
Ne mutlu sana, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canm
geçmişler olsun![]()
Sağ ol canım Allah razı olsun
Gözünüz aydın
kaç kilo doğdu benim de ilk dogumum 37+3 te olmuştu herhangi bir sorun yaşamadık
Bizde yaşamadık çok şükür 3050gram doğdu sizinki kaç kilo doğdu
Benim ilk gebeliğimdi 3480 doğdu şimdi ikinciye hamileyim nasipse pazartesi doğumum var
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğim guveze alındı malesef yoğun bakımda ywtiyo sarilik oldu
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün korkmayın iki üç güne duzelip kucağınıza alırsınız bebeğinizi rabbim saglikla yoğun bakımdan çıkarsın
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın olsun. Benimde ilk bebeğim 37+3 de doğmuştu
Sarılık olmuştu ama 3. gün odamızda fototerapi vermişlerdi yoğun bakıma almamışlardı. Doğduğunda iki gece kuvözde kalmıştı hızlı nefes alış verişinden dolayı. Fototerapiden sonra sarılık olmadı daha 3. gün çıkmıştık.
Allah yaşını uzun etsin miniğinizin
Amin bütün çocuklarımızın, artık 9 yaşında oldu ![]()